Voor zorg, gezondheid en prestatie
0513 62 71 65

Hoofdpijnspreekuur

Hoofdpijnklachten kunnen het dagelijks leven enorm beïnvloeden. In de meeste gevallen gaat het om een onschuldige en kortdurende klacht die meestal vanzelf weer verdwijnt. Soms is hoofdpijn echter zo erg dat normaal functioneren bijna onmogelijk is.

Bonifatius Hoofdpijn Kliniek Dokkum

TIGRA Fysiotherapie heeft een hoofdpijnspreekuur opgericht waarbij er een samenwerking is aangegaan met de Bonifatius Hoofdpijn Kliniek Dokkum. Het spreekuur is bedoeld voor mensen met hoofdpijnklachten die langer dan 3 maanden bestaan.

Tijdens de 2 uur durende intake wordt u gezien door drie verschillende therapeuten; een psychosomatisch fysiotherapeut, een manueel therapeut en een Cesar therapeut. Zij brengen uw klachten gezamelijk in beeld en stellen een werkdiagnose op. Voorafgaand aan de intake wordt u gevraagd een vragenlijst in te vullen en een hoofdpijndagboek bij te houden.

Na afloop wordt er bepaald welke therapievormen het beste passen bij uw klachten volgens de laatste wetenschappelijk inzichten. Bij complexere problematiek kan het multidisciplinaire team besluiten u versneld te laten instromen bij de Bonifatius Hoofdpijn Kliniek Dokkum.


Wilt u zich aanmelden voor het hoofdpijnspreekuur of heeft u vragen, vul dan onderstaand formulier in.