Voor zorg, gezondheid en prestatie
0513 62 71 65

Kwaliteit

Iedere patiënt van TIGRA Fysiotherapie moet kunnen rekenen op goede zorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Door een continu proces van toetsing door diverse externe organisaties kan TIGRA Fysiotherapie deze kwaliteit aantoonbaar waarborgen. Daarbij wordt zelfs voorbijgegaan aan de normale eisen die worden gesteld door de eigen beroepsvereniging. Hiermee houdt TIGRA Fysiotherapie de kwaliteit en veiligheid van zorgverlening op het allerhoogste niveau.

Pluspraktijk

Als eerste fysiotherapiepraktijk in de regio Heerenveen en omstreken is Tigra Fysiotherapie een zogenaamde ‘pluspraktijk’.

De titel 'Pluspraktijk' wordt uitgeven door de grote zorgverzekeraars. Een ‘Pluspraktijk’ word je alleen als je aan de strengste kwaliteitseisen voldoet. De eisen van een Plus status stijgen namelijk uit boven de normale eisen van de beroepsvereniging.

Door middel van een externe plus-audit, (een controle uitgevoerd door een extern bedrijf), is de praktijk beoordeeld op deze hoogste kwaliteitseisen. De zorgverlening bij TIGRA Fysiotherapie is hiermee bewezen effectief en van een aantoonbare kwaliteit.

  • Klik op het logo voor meer informatie over pluspraktijken