Voor zorg, gezondheid en prestatie
0513 62 71 65

Medische training

TIGRA Heerenveen biedt medische training aan als vervolg op een fysiotherapeutische behandeling. In de intake wordt uw fitheid in kaart gebracht middels een vraaggesprek en testen. Vervolgens wordt er in samenspraak met uw fysiotherapeut een individueel trainingsprogramma op maat gemaakt waarin uw persoonlijke doelstellingen zijn verwerkt.
Na de eerste training, die u gezamenlijk met uw fysiotherapeut of een instructeur zult volgen, bent u in staat om uw training zelfstandig uit te voeren. Er zijn echter instructeurs als fysiotherapeuten in de zaal aanwezig om u te begeleiden en waar nodig advies te geven.

Er vindt om de acht weken een test- en evaluatiemoment plaats. Uw fitheid wordt wederom gemeten en uw trainingsschema wordt aan de hand van uw doelstellingen en vorderingen bijgesteld.

Medische training ook iets voor u?
Medische training is geschikt voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken en daarbij specifiekere begeleiding nodig heeft vanwege klachten of een medische achtergrond. Moet u bijvoorbeeld herstellen van een blessure, ziekte of ongeval? Heeft u een chronische aandoening? Of wilt u (weer) vertrouwen krijgen in het bewegen? Dan is medische training geschikt voor u.

Trainingstijden
De trainingstijden van medische training op de locatie Roerdomplaan zijn:

 Maandag  13.00 - 21.00 uur
 Dinsdag  13.00 - 21.00 uur
 Woensdag  13.00 - 17.00 uur
 Donderdag  13.00 - 21.00 uur
 Vrijdag  -


Tarief medische training
Het tarief voor medische training bedraagt  € 42,50 in de basis voor drie maanden, met automatische verlenging. Na de drie maanden is het abonnement per maand opzegbaar. Wilt u korter dan drie maanden trainen, dan wordt er een toeslag van € 7,50 per maand in rekening gebracht.

Aanmelden
Om u aan te melden kunt u telefonisch contact opnemen met 0513-627165.