Voor zorg, gezondheid en prestatie
0513 62 71 65

Over TIGRA

Vrijwel alle specialisaties en verbijzonderingen op het gebied van fysiotherapie zijn vertegenwoordigd bij TIGRA Fysiotherapie in Heerenveen. Met 45 medewerkers onderscheidt het bedrijf zich in expertise en samenwerking waardoor vrijwel altijd een passende behandeling te vinden is.
Naast de specifieke expertise van iedere specialisatie zorgt de wijze van samenwerking binnen TIGRA Fysiotherapie ook voor een grote mate van efficiëntie. Deze multidisciplinaire aanpak wordt door de cliënten dan ook erg gewaardeerd.

Grootste fysiotherapieprakijk regio Heerenveen

TIGRA Fysiotherapie is de grootste fysiotherapiepraktijk in de regio Heerenveen en omstreken. Vrijwel alle specialisaties en verbijzonderingen op het gebied van fysiotherapie zijn vertegenwoordigd en daarmee onderscheidt het bedrijf zich in expertise en samenwerking waardoor vrijwel altijd een passende behandeling te vinden is.

Naast de specifieke expertise van iedere specialisatie zorgt de wijze van samenwerking binnen TIGRA Fysiotherapie ook voor een grote mate van efficiëntie.
  • Klik op het logo voor meer informatie over pluspraktijken

Pluspraktijk

Als eerste fysiotherapiepraktijk in de regio Heerenveen en omstreken heeft TIGRA Fysiotherapie per 1 januari 2012 het predicaat 'pluspraktijk' gekregen. Deze ‘plus’ status is een waardering voor bewezen kwaliteit en efficiëntie in de zorgverlening en wordt uitgegeven door de zorgverzekeraars.

Een ‘Pluspraktijk’ word je alleen als je aan de strengste kwaliteitseisen voldoet. De eisen van een Plus status stijgen namelijk uit boven de normale eisen van de beroepsvereniging. Zo wordt er door de zorgverzekeraars onder andere gekeken naar de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken, het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht, de verslaglegging van de behandeling, maar ook zaken als hygiëne, openingstijden en wachttijden zijn van belang. Daarnaast werkt een Pluspraktijk ook samen met bijvoorbeeld diëtisten of artsen in ziekenhuizen, omdat sommige klachten een brede aanpak nodig hebben.