Voor zorg, gezondheid en prestatie
0513 62 71 65

(Sport)fysiotherapie

Een sportfysiotherapeut is een fysiotherapeut die na zijn opleiding een 3 jarige specialisatie sportfysiotherapie heeft gevolgd.

Heerenveen is bij uitstek een plaats waar sportieve prestaties hoogtij vieren. Het voorkomen en behandelen van sportblessures is dan ook één van onze kerntaken. Geblesseerde sporters zo snel mogelijk, via een doelgericht revalidatietrainingsprogramma, terugbrengen op het oorspronkelijke prestatieniveau. Met dat doel begeleiden wij vele (top)sporters uit de ruime regio. We werken nauw samen met het Sport Medisch Adviescentrum (S.M.A.) en het Tjongerschans ziekenhuis. 

De leden van de Nederlandse Vereniging van Fysiotherapeuten in de Sport (NVFS) in de regio Friesland hebben zich verenigd in een netwerk: Ook onze praktijk is aangesloten bij het "Netwerk sportfysiotherapie Friesland". Dit netwerk wordt gevormd door louter door de NVFS geregistreerde sportfysiotherapeuten. Voor meer informatie over de onderlinge samenwerking van de Friese sportfysiotherapeuten gaat u naar de site Sportfysiotherapie Friesland.nl

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in of bel: 0513-627165