Voor zorg, gezondheid en prestatie
0513 62 71 65

Succesvolle informatieavond chronische pijn

Geplaatst op 10 april 2014

Gisteravond is er een succesvolle bijeenkomst gehouden door het TIGRA / OCA team van TIGRA Heerenveen.

In deze bijeenkomst is een uitleg gegeven over de basisprincipes van chronische pijn en is duidelijkheid gegeven over de aanpak en inhoud van het OCA programma voor mensen met chronische pijn. Dit is een zogenaamd poliklinisch revalidatieprogramma waarover met zorgverzekeraars Nederland een overeenkomst is afgesloten voor vergoeding uit de basisverzekering.

Zo'n 20 geïnteresseerden waren aanwezig en enthousiast over de aanpak en uitleg. Naast de revalidatiearts, psycholoog en fysiotherapeut kwam ook een cliënt aan het woord die het programma in Heerenveen al heeft doorlopen. Voor veel aanwezigen was dat een herkenbaar verhaal met veel overeenkomsten met de eigen situatie.

De informatiebijeenkomst is bedoeld als kennismaking met het chronische pijnprogramma van OCA. Mocht u meer informatie willen hebben over de inhoud van het programma en de mogelijkheden voor u? Neem dan contact op met de coördinator van deze programma's: Jolanda Hospes Zijlstra. Ze is te bereiken via ons centrale nummer 0513 627165 of info@tigraheerenveen.nl   

« Naar overzicht