Voor zorg, gezondheid en prestatie
0513 62 71 65

TIGRA Fysiotherapie actief op WK Turnen in Antwerpen

  • WK Turnen 2013 Antwerpen

Geplaatst op 3 oktober 2013

Het WK Turnen 2013 in Antwerpen is inmiddels in volle gang. De Fysiotherapeutische ondersteuning van het Nederlandse team wordt namens TIGRA Fysiotherapie verzorgd door Rien Vianen. Namens hem een kort verslag:

Onder leiding van bondscoach Mitch Fenner is de “road to Rio” ingezet, de weg naar OS 2016, waar we ons als team voor willen kwalificeren. Onderweg naar dit doel is er een aantal mijlpalen te vinden, waaronder ook dit WK in Antwerpen. Ondanks dat dit WK individueel geturnd wordt, er is dus geen team, is er zeker wel sprake van een teamspirit. Het is mooi om dit van dichtbij mee te maken en namens TIGRA Heerenveen onderdeel uit te maken van dit begeleidingsteam.Er is hard gewerkt de afgelopen maanden en dat is terug te zien in de resultaten. De doelstellingen voor dit WK zijn twee individuele toestelfinales en 1 medaille.

Na de kwalificatieronde kunnen we stellen dat deze doelstelling al een mooi eind op weg is om te slagen: 2 allround finales en drie toestelfinales! Nu de medaille(s) nog!  Donderdag zijn de twee meerkampers aan de beurt (Bart Deurloo en Casimir Schmidt) en zaterdag en zondag mogen Yuri en Epke er weer vol tegenaan!

Volg de ontwikkelingen ook op: http://www.antwerpgymnastics2013.com/
« Naar overzicht