Voor zorg, gezondheid en prestatie
0513 62 71 65

Verhuizing naar Roerdomplaan

Geplaatst op 14 augustus 2014

Eind september gaan we verhuizen van de Gezondheidsboulevard naar de Roerdomplaan!

We zullen op de Roerdomplaan een nieuwe revalidatiezaal in gebruik gaan nemen, waar verschillende specialisten op het gebied van (top)sport, revalidatie, behandeling en stabiliteitstraining hun werk zullen uitvoeren. Naast de nieuwe locatie op de Roerdomplaan zullen we vanaf september intensiever gaan samenwerken met ziekenhuis Tjongerschans, Sportstad Heerenveen, het CTO en de Sportartsen van SGF. Deze verregaande samenwerking heeft tot gevolg dat we een aantal van onze diensten in de faciliteiten rond het stadion, op de locatie van Sportstad, blijven houden.

 
Fitness/fitheidstrainingen, beweegprogramma’s en Fitkids op locatie Sportstad

Op deze vernieuwde locatie bieden we reeds ruim een jaar fysiotherapie. Voor de klanten van TIGRA is het belangrijk om te weten dat de voorwaarden en toegankelijkheid die u van ons bent gewend niet zullen veranderen, alleen de locatie zal wijzigen. Daarbij kunt u profiteren van de extra's die Sportstad biedt als bijvoorbeeld de sauna faciliteit en koffie / thee. Onze instructeurs zullen vanzelfsprekend meegaan naar de nieuwe locatie zodat u op de door ons aangegeven tijden, door de vertrouwde gezichten begeleid zult worden.


Fysiotherapie en stabiliteitstraining op Roerdomplaan
Op de nieuwe locatie aan de Roerdomplaan zullen we specialistische fysiotherapeutische zorg en revalidatie gaan bieden. Daar zullen verschillende disciplines intensief samenwerken zodat er een expertisecentrum ontstaat op het gebied van zorg en revalidatie. Ook de Redcord/stabiliteitstraining zal ondergebracht worden op de Roerdomplaan. Voor de klanten die specifiek onder de vleugels van een fysiotherapeut moeten trainen, zal een speciaal medisch trainingsabonnement worden gemaakt. De klanten met dit abonnement kunnen hun trainingen in overleg volgen op de Roerdomplaan.

Vragen
We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe stap in locatie en samenwerking een versterking is en een kwaliteitsimpuls zal geven aan onze dienstverlening. In een later stadium zal de samenwerking met Sportgeneeskunde Friesland en Tjongerschans verder vormgegeven worden in de voormalige lifestylepassage van Sportstad.
Mocht u als klant verdere vragen hebben over de voorgenomen stappen, dan kunt u deze stellen aan uw therapeut of instructeur. Onze medewerkers kunnen uw vragen beantwoorden en u van de juiste informatie voorzien.
 

« Naar overzicht