Arbeid & Gezondheid

TIGRA voor vitale werknemers

Op het gebied Arbeid & Gezondheid is TIGRA Heerenveen onderdeel van het TIGRA netwerk. Al sinds 1995 is TIGRA actief in de markt van arbeidsgerelateerde vitaliteit. Met ‘TIGRA werkt door’ hebben wij ons gespecialiseerd in het vergroten van de vitaliteit van werknemers, ook in uw bedrijf!

Preventie, duurzame inzetbaarheid en verzuim

De focus bij TIGRA werkt door ligt op preventie en duurzame inzetbaarheid. Samen met uw werknemer(s) proberen we verzuim te voorkomen. Onze missie luidt:

TIGRA vergroot de duurzame inzetbaarheid van werknemers door hen te helpen blijvend vitaal te zijn (of weer te worden) en optimaal en met plezier te laten functioneren. Nu en in de toekomst.

Wij bieden u een totaalaanpak voor de lange termijn, met een inventarisatie, advies en  (proces)begeleiding van zowel de organisatie als de individuele werknemer. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

TIGRA

Met 29 vestigingen en 150 vakexperts heeft TIGRA een uitgebreid netwerk en brede expertise. Daarnaast heeft TIGRA al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsgerelateerde vitaliteit. We bieden een compleet dienstverleningsaanbod aan al onze klanten. Ook werken wij samen met kenniscentra. Binnen TIGRA is de nieuwe ISO 9001:2015 norm geïmplementeerd als primair kwaliteitszorgsysteem. Ga naar TIGRA voor meer informatie.

Nieuws | 16 mei 2017

Stel in 4 stappen je werkplek goed in!

Werk je iedere dag of regelmatig achter je laptop of computer? Het goed instellen van je werkplek is essentieel om klachten te voorkomen. Onze collega Wilfred legt je in 4 stappen uit hoe je je werkplek eenvoudig en snel goed instelt. Zo heb je niet alleen meer plezier van je werkplek, maar ben je ook […]

Lees verder

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken