Beweegprogramma Fitkids

Het beweegprogramma Fitkids is opgezet door Stichting Fitkids. Onder professionele begeleiding kunnen kinderen trainen en bewegen in een sportieve en stimulerende omgeving. Daarbij is altijd een kinderfysiotherapeut betrokken.

Voor wie is Fitkids?

Fitkids is bedoeld voor kinderen met:

  • een chronische ziekte
  • een beperking
  • een langdurige aandoening

Fitkids is er voor kinderen van 6 tot 18 jaar. We hebben meerdere groepen waarin getraind kan worden. Zo hebben wij bijvoorbeeld het programma Mini Fitkids voor kinderen van 4 tot 7 jaar.

Fitkids Programma

Fitkids start altijd na een verwijzing van een arts of specialist. Na de verwijzing neemt de kinderfysiotherapeut een intake af. De intake bestaat uit meerder testen op het gebied van motoriek, kracht en conditie. 

Het programma Fitkids is afhankelijk van de zorgverzekering vaak een jaarprogramma. Fitkids is iedere woensdag- en vrijdagmiddag.

Vergoeding & verwijzing

De vergoeding voor het beweegprogramma Fitkids is afhankelijk van de zorgverzekering waarbij u bent aangesloten. Over het algemeen wordt er een jaar Fitkids vergoed. Voor deelname aan het beweegprogramma Fitkids is altijd een verwijzing van de huisarts of specialist nodig.

 

 

Wilt u een afspraak maken voor een intake met onze kinderfysiotherapeut? Vul het onderstaande formulier in of bel 0513 – 627 165.

Afspraak maken

  • Geef hier eventuele voorkeur voor dag / tijdstip aan

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken