Corona huisregels

Fysiotherapeuten hebben groen licht gekregen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) om stapsgewijs weer aan het werk te gaan, meldt de beroepsorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

De komende periode zal onze fysiotherapeutische zorg “behoedzaam en stapsgewijs” worden opgeschaald. Daarbij zullen wij zo veilig mogelijk te werk gaan door de geldende hygiënemaatregelen in acht te nemen en in bepaalde gevallen persoonlijke beschermingsmiddelen te gebruiken.

Concreet houdt het in dat wij per 1 mei weer patiënten in de praktijk kunnen ontvangen en behandelen. Gezonde patiënten, ook al behoren zij tot de risicogroep wat betreft het coronavirus, zullen weer op de normale manier behandeld worden, zegt een woordvoerder van het KNGF. 

Corona huisregels TIGRA per 25 september 2021:

 1. Volg de algemene richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het minimaliseren van de verspreiding van de infectie en volg aanwijzingen van personeel in het centrum op.
 2. Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest, verhoging (vanaf 38 C°).
 3. Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten.
 4. Kom alleen op uw afspraak of indien noodzakelijk; kom met personen uit jouw eigen huishouden.
 5. Aankomst op onze locaties vindt niet eerder plaats dan de afgesproken starttijd en cliënten dienen na afloop direct te vertrekken bij onze locaties.
 6. Op alle locaties staan op strategische posities desinfecterende gel waar bij binnenkomst in het centrum verplicht gebruik van dient te worden gemaakt.
 7. Cliënten zijn verplicht een eigen schone grote handdoek mee te nemen.
 8. Neem alle meegebrachte zaken (flesjes, etc.) weer mee naar huis.
 9. Beperk de tijd in de oefenzaal en doe alleen de noodzakelijke oefeningen. Voorkom onnodig lange aanwezigheid. Doe de warming-up efficiënt. Kom desnoods op de fiets of wandelend naar de praktijk.

Afspraak maken

 • Geef hier eventuele voorkeur voor dag / tijdstip aan
 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken