CTS Tractie

Mensen met het Carpaal Tunnel Syndroom (CTS) hadden tot voor kort maar één oplossing: een operatie. Met de behandeling middels Phystrac bij TIGRA Fysiotherapie Heerenveen blijkt dat in 80% van de gevallen een operatie niet meer nodig is.

Wanneer wordt het Phystrac Apparaat toegepast?

Phystrac wordt toegepast bij mensen met het Carpaal Tunnel Syndroom (CTS). Lees hier meer over het Carpaal Tunnel Syndroom.

 

Behandeling

De werkwijze van de Phystrac is simpel en doeltreffend. Het Phystrac apparaat trekt, via een band om de pols aan de onderarm, terwijl de elleboog en onderarm met banden op de juiste plaats worden gehouden. Phystrac is een pijnloze behandeling zonder risico’s en bewezen effectief. De behandeling kan gestart worden zodra de eerste teken van CTS zich aandienen. In de meeste gevallen zijn de klachten na 12 behandelingen verdwenen. Er is helaas geen garantie dat de klachten niet meer terugkomen.

Vergoeding & verwijzing

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een Phystrac behandeling vanuit de aanvullende zorgverzekering. Raadpleeg hiervoor u w polis of zorgverzekeraar. U kunt zonder verwijzing van uw arts of specialist een afspraak maken.

Maak direct een afspraak door het onderstaande formulier in te vullen of bel met 0513 – 627 165.

Afspraak maken

  • Geef hier eventuele voorkeur voor dag / tijdstip aan

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken