Wie is Jolanda in het kort? Altijd in beweging naar Gezond(er) leven. Ik ben trainer / coach, opgeleid aan o.a. de AVLEG (Academie van Leefstijl en Gezondheid), Fitvak en als personal trainer. In de afgelopen jaren heb ik in diverse rollen een mooie schat aan ervaring opgedaan binnen verschillende vakgebieden, zoals HR, Marketing, Communicatie, Voeding, Beweging en Coaching. Bij TIGRA ga ik het cluster Arbeid versterken als adviseur arbeid en gezondheid – leefstijlcoach.

In mijn vrije tijd fiets ik regelmatig door het Friese landschap, maar het liefst fiets ik in de bergen. Op zaterdag sta ik langs de lijn bij onze zoons, mag ik graag koken en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.

Nieuws | 2 maart 2023

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij fysiotherapeut en wil jij met iets nieuws beginnen, bekijk dan direct onze vacature (s)! Solliciteer en maak  deel uit van ons team van specialisten. Vacature Fysiotherapeut Ouderenzorg Vacature Fysiotherapeut aan Huis Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

Lees verder

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken