Over Miranda de Graaf

Miranda de Graaf

m.degraaf@tigraheerenveen.nl

Miranda is in 2013 afgestudeerd als Beweeg- en Leefstijladviseur (HBO Sport Gezondheid en Management aan de Hanzehogeschool in Groningen). Ook heeft ze haar diploma als Gewichtsconsulente en is ze aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland.

Miranda haar passie ligt bij een gezonde leefstijl en het coachen, stimuleren en motiveren van mensen naar een gezonde(re) leefstijl. Het bewust bezig zijn met je leefstijl en gezondheid is een belangrijk onderwerp. Individuele begeleiding bieden we aan in de vorm van ‘Leefstijladvies‘ bij TIGRA Heerenveen, dé stap naar een gezonde(re) leefstijl. Daarnaast is Miranda onderdeel van cluster Arbeid en is ze Adviseur Arbeid en Gezondheid; hierbij richten we ons op duurzame inzetbaarheid bij bedrijven. Ook coördineert ze de medische fitness.

Ze is erg sportief en heeft 23 jaar lang gedanst in de stijl showdance/jazz op zowel nationaal als internationaal niveau. Nu ze gestopt is met dansen doet ze voornamelijk aan krachttraining en is ze een aantal keren in de week te vinden in de sportschool. Ontspanning is natuurlijk ook belangrijk en dat vindt ze in koken, lekker eten en tijd doorbrengen met familie en vrienden.

Nieuws | 2 maart 2023

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij fysiotherapeut en wil jij met iets nieuws beginnen, bekijk dan direct onze vacature (s)! Solliciteer en maak  deel uit van ons team van specialisten. Vacature Fysiotherapeut Ouderenzorg Vacature Fysiotherapeut aan Huis Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

Lees verder

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken