Actieve revalidatie

TIGRA Fysiotherapie biedt al sinds jaar en dag passende zorg bij blessures en fysieke klachten. In de loop van de jaren is de expertise uitgebreid buiten de reguliere fysiotherapie. Zo werken er specialisten op het gebied van leefstijl en gezondheid, en ook adviseurs inzetbaarheid die bedrijven op het gebied van gezondheidsmanagement adviseren.

In de regio staat TIGRA Fysiotherapie wellicht het meest bekend om de effectieve actieve revalidatie in al haar vormen. De rode draad van de actieve fysiotherapeutische revalidatie hebben we vastgelegd in deze korte film.

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken