(Coronaproof) Medische fitness

Vanaf 1 april gaan we het buitensporten inzetten en houden hierbij uiteraard alle regels van de overheid in acht. We hebben een leuk en gevarieerd programma gemaakt op mooie locaties in Heerenveen. Iedere training duurt 45/60 minuten. Als de weersomstandigheden het echt niet toelaten zullen we u af berichten.

Mocht u graag weer onder begeleiding in beweging willen, kunt u dit aangeven door te reageren door een mail te sturen naar administratie@tigraheerenveen.nl of ons te bellen op 0513 – 627 165. U wordt dan teruggebeld door 1 van de instructeurs om een moment in te plannen.


Download als PDF

Voor informatie klik hier of ga in het menu naar medische fitness > coronaproof medische fitness.

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken