Coulance regeling medische fitness

Omdat we van 15 december t/m 19 januari onze deuren moeten sluiten voor de medische fitness willen we jullie toch zo goed mogelijk kunnen bedienen en jullie opgebouwde conditie en kracht graag op peil houden. Daarom zullen Jeroen, Mariëlle en Dewi wekelijks een trainingsprogramma plaatsen op onze website en op facebook. Daarnaast zal er ook wekelijks een video worden uitgelicht met een instructievideo! Juist in deze periode is het belangrijk om fit te blijven.

We bieden het volgende aan voor onze leden met een fitness abonnement:

  • Keuze 1: Geen compensatie. Ik ben tevreden met de online trainingsschema’s, video’s en adviezen. Ik steun TIGRA in deze periode en daarom maak ik geen gebruik van compensatie. TIGRA is je erg dankbaar voor jouw ondersteuning in deze zware periode. (Voor keuze 1 hoef je geen actie te ondernemen).
  • Keuze 2: Kosteloos trainen in februari (ter compensatie van de periode dat we gesloten zijn). Per maart wordt uw reguliere abonnement weer automatisch verlengd onder dezelfde voorwaarden als voorheen. Wilt u gebruik maken van deze regeling stuur dan een email naar administratie@tigraheerenveen.nl

Op 12 januari zal er weer een persconferentie zijn waarin we te horen krijgen of de maatregelen gehandhaafd worden of dat ze versoepelen en we wellicht weer mogen fitnessen.
Mochten de maatregelen gehandhaafd worden dan worden beide keuzes opnieuw aangeboden.

We hopen dat de besmettingscijfers gaan dalen en we in januari goed nieuws gaan krijgen.

Voor nu eerst prettige feestdagen en een gezond nieuwjaar!

©

Meer artikelen

Nieuws | 2 maart 2023

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij fysiotherapeut en wil jij met iets nieuws beginnen, bekijk dan direct onze vacature (s)! Solliciteer en maak  deel uit van ons team van specialisten. Vacature Fysiotherapeut Ouderenzorg Vacature Fysiotherapeut aan Huis Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

Lees verder

Nieuws | 14 februari 2023

Cursus Balans & Stabiliteit

TIGRA Heerenveen biedt opnieuw de bekende cursus balans en stabiliteitstraining aan gegeven door Chris Groothoff. Een cursus met een visie die in verschillende domeinen van de fysiotherapie zijn toepassing vindt. 𝔼𝕣 𝕫𝕚𝕛𝕟 𝟜𝟛 𝕡𝕦𝕟𝕥𝕖𝕟 𝕥𝕠𝕖𝕘𝕖𝕜𝕖𝕟𝕕 𝕕𝕠𝕠𝕣 𝕕𝕖 𝕒𝕔𝕔𝕣𝕖𝕕𝕚𝕥𝕒𝕥𝕚𝕖𝕔𝕠𝕞𝕞𝕚𝕤𝕤𝕚𝕖 𝕧𝕒𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕂𝕨𝕒𝕝𝕚𝕥𝕖𝕚𝕥𝕤𝕙𝕦𝕚𝕤 𝔽𝕪𝕤𝕚𝕠𝕥𝕙𝕖𝕣𝕒𝕡𝕚𝕖. 4- daagse cursus balans en stabiliteitstraining Heerenveen: woensdag 26 april, 17 mei, 31 mei […]

Lees verder

Nieuws | 1 februari 2023

Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie) voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken