Coulance regeling medische fitness

Omdat we van 15 december t/m 19 januari onze deuren moeten sluiten voor de medische fitness willen we jullie toch zo goed mogelijk kunnen bedienen en jullie opgebouwde conditie en kracht graag op peil houden. Daarom zullen Jeroen, Mariëlle en Dewi wekelijks een trainingsprogramma plaatsen op onze website en op facebook. Daarnaast zal er ook wekelijks een video worden uitgelicht met een instructievideo! Juist in deze periode is het belangrijk om fit te blijven.

We bieden het volgende aan voor onze leden met een fitness abonnement:

  • Keuze 1: Geen compensatie. Ik ben tevreden met de online trainingsschema’s, video’s en adviezen. Ik steun TIGRA in deze periode en daarom maak ik geen gebruik van compensatie. TIGRA is je erg dankbaar voor jouw ondersteuning in deze zware periode. (Voor keuze 1 hoef je geen actie te ondernemen).
  • Keuze 2: Kosteloos trainen in februari (ter compensatie van de periode dat we gesloten zijn). Per maart wordt uw reguliere abonnement weer automatisch verlengd onder dezelfde voorwaarden als voorheen. Wilt u gebruik maken van deze regeling stuur dan een email naar administratie@tigraheerenveen.nl

Op 12 januari zal er weer een persconferentie zijn waarin we te horen krijgen of de maatregelen gehandhaafd worden of dat ze versoepelen en we wellicht weer mogen fitnessen.
Mochten de maatregelen gehandhaafd worden dan worden beide keuzes opnieuw aangeboden.

We hopen dat de besmettingscijfers gaan dalen en we in januari goed nieuws gaan krijgen.

Voor nu eerst prettige feestdagen en een gezond nieuwjaar!

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken