Coulanceregeling Medische Fitness

coulance

Beste leden van de medische fitness,

Ook bij ons heeft het Corona virus een enorme impact. Op onze dienstverlening, op ons personeel, maar ook op de continuïteit van ons bedrijf.

Nu we niet de diensten kunnen uitvoeren die we jullie graag zouden willen bieden krijgen we veel vragen over de abonnementen.

Hierin hebben we het volgende afgesproken. We doen geen wijzigingen aan onze voorwaarden. De opzegtermijn van een maand blijft gewoon gelden.

Natuurlijk willen we helemaal niet dat dit virus gaat zorgen voor opzeggingen, vandaar dat we een coulanceregeling hebben bedacht.

De komende tijd loopt, ook tijdens uw afwezigheid, het abonnement en de betaling gewoon door. Zodra we ons werk weer mogen uitvoeren en we daarmee wellicht ten dele uit deze crisis zijn, zullen we een periode geen abonnementsgeld in rekening brengen. Dit om de huidige periode te compenseren en u te bedanken voor uw geduld!

Ook wij willen graag weer aan de slag en samen met u in de oefenzaal werken aan uw gezondheidsdoelstellingen.

We hopen u daarom ook snel weer te zien, als de buitenwereld en de regelgeving dat toelaat.

Namens het hele team van TIGRA Fysiotherapie

©

Meer artikelen

Nieuws | 2 maart 2023

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij fysiotherapeut en wil jij met iets nieuws beginnen, bekijk dan direct onze vacature (s)! Solliciteer en maak  deel uit van ons team van specialisten. Vacature Fysiotherapeut Ouderenzorg Vacature Fysiotherapeut aan Huis Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

Lees verder

Nieuws | 14 februari 2023

Cursus Balans & Stabiliteit

TIGRA Heerenveen biedt opnieuw de bekende cursus balans en stabiliteitstraining aan gegeven door Chris Groothoff. Een cursus met een visie die in verschillende domeinen van de fysiotherapie zijn toepassing vindt. 𝔼𝕣 𝕫𝕚𝕛𝕟 𝟜𝟛 𝕡𝕦𝕟𝕥𝕖𝕟 𝕥𝕠𝕖𝕘𝕖𝕜𝕖𝕟𝕕 𝕕𝕠𝕠𝕣 𝕕𝕖 𝕒𝕔𝕔𝕣𝕖𝕕𝕚𝕥𝕒𝕥𝕚𝕖𝕔𝕠𝕞𝕞𝕚𝕤𝕤𝕚𝕖 𝕧𝕒𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕂𝕨𝕒𝕝𝕚𝕥𝕖𝕚𝕥𝕤𝕙𝕦𝕚𝕤 𝔽𝕪𝕤𝕚𝕠𝕥𝕙𝕖𝕣𝕒𝕡𝕚𝕖. 4- daagse cursus balans en stabiliteitstraining Heerenveen: woensdag 26 april, 17 mei, 31 mei […]

Lees verder

Nieuws | 1 februari 2023

Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie) voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken