Coulanceregeling Medische Fitness

coulance

Beste leden van de medische fitness,

Ook bij ons heeft het Corona virus een enorme impact. Op onze dienstverlening, op ons personeel, maar ook op de continuïteit van ons bedrijf.

Nu we niet de diensten kunnen uitvoeren die we jullie graag zouden willen bieden krijgen we veel vragen over de abonnementen.

Hierin hebben we het volgende afgesproken. We doen geen wijzigingen aan onze voorwaarden. De opzegtermijn van een maand blijft gewoon gelden.

Natuurlijk willen we helemaal niet dat dit virus gaat zorgen voor opzeggingen, vandaar dat we een coulanceregeling hebben bedacht.

De komende tijd loopt, ook tijdens uw afwezigheid, het abonnement en de betaling gewoon door. Zodra we ons werk weer mogen uitvoeren en we daarmee wellicht ten dele uit deze crisis zijn, zullen we een periode geen abonnementsgeld in rekening brengen. Dit om de huidige periode te compenseren en u te bedanken voor uw geduld!

Ook wij willen graag weer aan de slag en samen met u in de oefenzaal werken aan uw gezondheidsdoelstellingen.

We hopen u daarom ook snel weer te zien, als de buitenwereld en de regelgeving dat toelaat.

Namens het hele team van TIGRA Fysiotherapie

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken