Coulanceregeling Medische Fitness

coulance

Beste leden van de medische fitness,

Ook bij ons heeft het Corona virus een enorme impact. Op onze dienstverlening, op ons personeel, maar ook op de continuïteit van ons bedrijf.

Nu we niet de diensten kunnen uitvoeren die we jullie graag zouden willen bieden krijgen we veel vragen over de abonnementen.

Hierin hebben we het volgende afgesproken. We doen geen wijzigingen aan onze voorwaarden. De opzegtermijn van een maand blijft gewoon gelden.

Natuurlijk willen we helemaal niet dat dit virus gaat zorgen voor opzeggingen, vandaar dat we een coulanceregeling hebben bedacht.

De komende tijd loopt, ook tijdens uw afwezigheid, het abonnement en de betaling gewoon door. Zodra we ons werk weer mogen uitvoeren en we daarmee wellicht ten dele uit deze crisis zijn, zullen we een periode geen abonnementsgeld in rekening brengen. Dit om de huidige periode te compenseren en u te bedanken voor uw geduld!

Ook wij willen graag weer aan de slag en samen met u in de oefenzaal werken aan uw gezondheidsdoelstellingen.

We hopen u daarom ook snel weer te zien, als de buitenwereld en de regelgeving dat toelaat.

Namens het hele team van TIGRA Fysiotherapie

©

Meer artikelen

Nieuws | 23 mei 2020

Shorttracker Jasper Brunsmann vertelt zijn verhaal

“De schaats snijdt door mijn knie en snijdt alles af wat die tegenkomt.” Shorttracker Jasper Brunsmann vertelt, tijdens de behandeling bij TIGRA Heerenveen, in Omrop Fryslân over hoe hij november vorig jaar viel en alles afscheurde in zijn knie. Het was nog maar de vraag of hij weer kon lopen. Inmiddels is het de vraag of hij […]

Lees verder

Nieuws | 1 mei 2020

Corona huisregels

Fysiotherapeuten hebben groen licht gekregen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) om stapsgewijs weer aan het werk te gaan, meldt de beroepsorganisatie Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). De komende periode zal onze fysiotherapeutische zorg “behoedzaam en stapsgewijs” worden opgeschaald. Daarbij zullen wij zo […]

Lees verder

Nieuws | 4 april 2020

Omdenken – structuur houden – stress. Zomaar wat sleutelwoorden die we allemaal herkennen in deze tijd.

Juist nu wordt een beroep gedaan op onze energie en veerkracht. Omdenken – structuur houden – stress. Zomaar wat sleutelwoorden die we allemaal herkennen in deze tijd. Stress is goed! Ja, je leest het goed. Neem de tijd om deze inspirerende tekst te lezen vanuit de mindset training die wij bij TIGRA inzetten als interventie. […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken

We zijn blij dat we weer de zorg kunnen leveren zoals u die van ons gewend bent!

video

HUISREGLEMENT

NEEM CONTACT OP