De juiste zorg op de juiste plek bij ‘stress incontinentie’

Interessant artikel in GrootHeerenveen over de juiste zorg op de juiste plek bij ’stress incontinentie’.

Door letterlijke stress, oftewel druk, op je blaas kun je hinderlijke klachten hebben in het dagelijkse leven. Dit wordt ‘stress incontinentie’ of ‘inspanningsincontinentie’ genoemd.
Wellicht heb je het zelf eens ervaren bij het sporten, achter je kinderen aanrennen of bij lachen, niezen of hoesten? Eén op de vier vrouwen krijgt hier, met name na de bevalling, mee te maken. 

Gelukkig is hulp dichtbij. Door een nauwe samenwerking tussen de bekkenfysiotherapeuten van TIGRA Heerenveen en Bergman Clinics is er een grote kans dat je snel de juiste zorg krijgt.

Klik hier voor het hele verhaal in GrootHeerenveen.

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken