De werking van een sportmassage?!

Sportmassage heeft zowel een preventieve als een curatieve werking.
Vóór de sportprestaties stimuleert en verbetert sportmassage de doorbloeding en de spierfunctie waardoor de kans op een spierletsel aanzienlijk verkleint.
Na de inspanning helpt sportmassage de spieren te herstellen door het afvoeren van afvalstoffen.

Voor €26,50 kunt u al terecht voor een sportmassage bij Wilma Schellingerhoudt!
Een sportmasseur is er niet alleen voor professionele of semi-professionele sporters, ook bij andere klachten kan onze sportmasseur u van uw klachten af helpen.

Denk aan:
– nek- en rugklachten
– verhoogde spierspanning
– overbelaste spieren

Wil je meer weten over onze sportmassages of een afspraak maken met Wilma Schellingerhoudt?
Ga naar; Sportmassage

 

©

Meer artikelen

Nieuws | 4 december 2018

NTS Shorttrack

Goed nieuws!! Gerard Broekema gaat namens TIGRA Heerenveen de Nationale trainingsselectie (NTS) shorttrack van bondscoach Jeroen Otter versterken op fysiotherapeutisch gebied. Het betreft de top van Nederland waaronder Sjinkie Knegt, Daan Breeuwsma, Yara van Kerkhof en Suzanne Schulting. Wij wensen Gerard heel veel succes en plezier!

Lees verder

Nieuws | 26 november 2018

Sportpsycholoog nodig?

Voor sporters die het maximale uit zichzelf willen halen, biedt sportpsycholoog Mark Schuls van TipTop Sport training om mentaal sterker te worden. Geen psychologie van de koude grond, maar professionele begeleiding om sportpsychologie structureel praktisch toe te passen. In Groningen, Emmen en in Heerenveen vanuit TIGRA Fysiotherapie. TipTop Sport biedt mentale coaching, groepstrainingen en online […]

Lees verder

Nieuws | 14 november 2018

Voorkomen is beter dan genezen!

Gisteren gaf onze collega Gea de Jong een interactieve presentatie aan de waterpoloërs van SGHA-Waterpolo🤽‍♂️over preventie van blessures, de warming-up en krachttraining🏋🏼‍♀️!

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken