De werking van een sportmassage?!

Sportmassage heeft zowel een preventieve als een curatieve werking.
Vóór de sportprestaties stimuleert en verbetert sportmassage de doorbloeding en de spierfunctie waardoor de kans op een spierletsel aanzienlijk verkleint.
Na de inspanning helpt sportmassage de spieren te herstellen door het afvoeren van afvalstoffen.

Voor €26,50 kunt u al terecht voor een sportmassage bij Wilma Schellingerhoudt!
Een sportmasseur is er niet alleen voor professionele of semi-professionele sporters, ook bij andere klachten kan onze sportmasseur u van uw klachten af helpen.

Denk aan:
– nek- en rugklachten
– verhoogde spierspanning
– overbelaste spieren

Wil je meer weten over onze sportmassages of een afspraak maken met Wilma Schellingerhoudt?
Ga naar; Sportmassage

 

©

Meer artikelen

Nieuws | 21 januari 2019

‘Caparis in beweging’ breidt uit met bedijfsfysiotherapie

Caparis en Sportstad Heerenveen hebben het sport- en beweegprogramma ‘Caparis in Beweging’ uitgebreid met het onderdeel bedrijfsfysiotherapie. Iedere maand komt een bedrijfsfysiotherapeut van TIGRA op locatie bij Caparis (zowel in Drachten, Leeuwarden als Heerenveen) om het programma te ondersteunen bij ergonomische vraagstukken. Dit kan alles zijn op het gebied van fysieke belasting op het werk in relatie met lichamelijke klachten. Hiermee streven de […]

Lees verder

Nieuws | 17 januari 2019

Sportmedisch Symposium 23 februari a.s. in Thialf

Op zaterdag 23 februari a.s. wordt in het Thialf Heerenveen het eerste Sportmedisch Symposium georganiseerd. Tijdens het symposium komen experts uit de sport, wetenschap, medisch specialistische zorg en eerstelijnszorg in het Thialf samen om voorafgaande aan het WK sprint deze belangrijke thema’s te bespreken. Sprekers vanuit diverse disciplines buigen zich over de vraag hoe gezonde topprestaties […]

Lees verder

Nieuws | 16 januari 2019

EK Shorttrack

Wat een succesvol EK Shorttrack in Dordrecht!🥇voor Suzanne, 🥇en 🥈 op de relay. Trots om onderdeel van de medische staf te zijn! Goed werk Gerard Broekema.

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken