De winnaar van de TIGRA vestiging van het jaar verkiezing is bekend!

De winnaar van de TIGRA vestiging van het jaar verkiezing is bekend! Een jaar lang konden alle TIGRA vestigingen voor verschillende categorieën punten krijgen. Ze gingen de strijd met elkaar aan en uiteindelijk gaat TIGRA Heerenveen er met de wisselbeker ervandoor. Wilfred Van Der Zee heeft namens TIGRA Heerenveen de taart, het certificaat en de wisselbeker in ontvangst genomen. Als team krijgen ze nog een leuk uitje plus een diner. Volgend jaar weer een nieuwe kans om de strijd met elkaar aan te gaan!

©

Meer artikelen

Nieuws | 16 oktober 2020

Opgelet: De kleedkamers en douches zijn gesloten op onze locatie Roerdomplaan

Opgelet!   De kleedkamers en douches zijn vanaf vandaag gesloten op onze locatie aan de Roerdomplaan. Daarom vragen we u om in sportkleding naar onze locatie te komen. Neem zelf een handdoek + bidon mee en douche na het sporten thuis.   De kluisjes kunnen wel gebruikt worden en staan aan de buitenkant van de […]

Lees verder

Nieuws | 6 oktober 2020

De ventilatiesystemen op alle locaties voldoen aan de COVID-19 eisen

De ventilatiesystemen op alle locaties voldoen aan de COVID-19 eisen en de richtlijnen van het RIVM. Er is voldoende ventilatie en er wordt genoeg verse lucht aangevoerd.

Lees verder

Nieuws | 5 oktober 2020

Op alle locaties van TIGRA Heerenveen dragen onze fysiotherapeuten een mondmasker

Op alle locaties van TIGRA Heerenveen dragen onze fysiotherapeuten een mondmasker. We zouden het erg op prijs stellen dat u ook een mondmasker draagt. Alvast bedankt!

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken

We zijn blij dat we weer de zorg kunnen leveren zoals u die van ons gewend bent!

video

HUISREGLEMENT

NEEM CONTACT OP