De winnaar van de TIGRA vestiging van het jaar verkiezing is bekend!

De winnaar van de TIGRA vestiging van het jaar verkiezing is bekend! Een jaar lang konden alle TIGRA vestigingen voor verschillende categorieën punten krijgen. Ze gingen de strijd met elkaar aan en uiteindelijk gaat TIGRA Heerenveen er met de wisselbeker ervandoor. Wilfred Van Der Zee heeft namens TIGRA Heerenveen de taart, het certificaat en de wisselbeker in ontvangst genomen. Als team krijgen ze nog een leuk uitje plus een diner. Volgend jaar weer een nieuwe kans om de strijd met elkaar aan te gaan!

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken