Een “Rondje Nederland” voor het goede doel!

Ruim 1600 km, 5 vrienden, een rondje rond Nederland hardlopen, 24/7 in 7 dagen. TIGRA Heerenveen is erbij!

Wist u dat één op de vijf volwassenen in Nederland te maken krijgt met een depressie?

Ritchie, Maarten, Paul, Frank en René willen vanaf 16 juli 2021 deze monstertocht gaan rennen om aandacht te creëren voor mensen die worstelen met een depressie en daarmee geld op te halen voor de Hersenstichting.

Op alle wisselpunten in Nederland zullen de praktijken van Fysiogroep Nederland staan om deze helden te voorzien van fysiotherapie, taping en massage! Aankomende zaterdag ondersteunt Thom Kruyt namens TIGRA Heerenveen de runners om te zorgen dat ze zo fit mogelijk zijn om hun gezamenlijke doel te behalen!

Wilt u ook doneren of sponsoren, dat kan via: https://beards4life.nl/doneren-kan-hier/

Wij zijn trots dat wij deze helden mogen begeleiden!

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken