Een “Rondje Nederland” voor het goede doel!

Ruim 1600 km, 5 vrienden, een rondje rond Nederland hardlopen, 24/7 in 7 dagen. TIGRA Heerenveen is erbij!

Wist u dat één op de vijf volwassenen in Nederland te maken krijgt met een depressie?

Ritchie, Maarten, Paul, Frank en René willen vanaf 16 juli 2021 deze monstertocht gaan rennen om aandacht te creëren voor mensen die worstelen met een depressie en daarmee geld op te halen voor de Hersenstichting.

Op alle wisselpunten in Nederland zullen de praktijken van Fysiogroep Nederland staan om deze helden te voorzien van fysiotherapie, taping en massage! Aankomende zaterdag ondersteunt Thom Kruyt namens TIGRA Heerenveen de runners om te zorgen dat ze zo fit mogelijk zijn om hun gezamenlijke doel te behalen!

Wilt u ook doneren of sponsoren, dat kan via: https://beards4life.nl/doneren-kan-hier/

Wij zijn trots dat wij deze helden mogen begeleiden!

©

Meer artikelen

Nieuws | 24 september 2021

Nieuw: Sl!mfit!

De Kinderfysiotherapeuten Inge en Manon zijn een samenwerking aangegaan met Leemburg Familiediëtist en Kinder- en Jeugdpsycholoog. Samen ontwikkelden zij Sl!mfit! Ook benieuwd of dit wat voor jullie kind(eren) zou kunnen zijn? Klik hier voor meer informatie of mail naar slimfitheerenveen@gmail.com Wij helpen jullie graag verder!

Lees verder

Nieuws | 8 september 2021

Kennis is macht, kennis delen is kracht!

We durfden het weer aan… onze periodieke meeting op afstand, maar toch zo verbonden. Bij de kennismarkt gaan we dieper in op de vele disciplines binnen TIGRA Heerenveen. Met als doel één sterk team neer te zetten. Door collega’s te laten spreken over hun specialisatie leren we steeds meer en kunnen we als Fysiotherapie praktijk steeds […]

Lees verder

Nieuws | 31 augustus 2021

Reducept Virtual Reality

Sinds kort werken we bij TIGRA Fysiotherapie met Reducept Virtual Reality. Deze methode traint de hersenen anders met chronische pijn om te gaan. Hiervoor gebruiken we wetenschappelijke inzichten over digitale behandeling, pijneducatie en psychologie. Door deze onderdelen slim te combineren heeft Reducept een unieke methode ontwikkeld. Door het gebruik van Reducept krijg je inzicht in […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken