Even een update van collega Gea de Jong

knsb-manueel-therapeut

Even een update van collega Gea de Jong die het gehele schaatsseizoen mee is als KNSB fysio/manueel therapeut:

De afgelopen maanden ben ik steeds op pad geweest met de KNSB tijdens de World Cups, EK’s en WK’s. Dit betekende veel reizen, hard werken en samenwerken met een leuk team! We zijn recent in Calgary en Saltlake City geweest. De aankomende weken zullen in het teken staan van de WK Sprint en Allround in Hamar en de WorldCup finale in Heerenveen!

Het team bestaat uit: Letitia de jong, Sanneke de Neeling, Melissa Wijfje, Reina Anema, Femke Kok, Femke Beuling, Marwin Talsma, Lennart Velema en Jesper Hospes.

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken