Fitkids

Sporten is leuk en het is natuurlijk goed voor kinderen. Maar als je kind ziek is of een beperking heeft, is sporten niet zomaar vanzelfsprekend. Daarom is er het beweegprogramma Fitkids!

Wat is Fitkids?
Fitkids is sporten voor kinderen met een chronische ziekte, een beperking of een langdurige aandoening. Bij Fitkids kunnen kinderen fitnessen, sporten, bewegen en lekker bezig zijn. Er is altijd een kinderfysiotherapeut bij Fitkids aanwezig die de kinderen begeleidt en die voor iedereen een apart trainingsprogramma uitstippelt.

Voor wie is Fitkids?
Fitkids is bedoeld voor kinderen van 6 tot 18 jaar met chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. Voor de jongere kinderen van 4-7 jaar is er een speciaal programma Mini Fitkids.

Intake en programma
Fitkids start altijd na een verwijzing van een arts of specialist. Na de verwijzing neemt de kinderfysiotherapeut een intake af. De intake bestaat uit meerder testen op het gebied van motoriek, kracht en conditie. Het Fitkids programma duurt maximaal een jaar. Het doel is doorstromen naar een reguliere sport. Fitkids is iedere woensdag- en vrijdagmiddag.

Afspraak maken?
Wil je een afspraak maken voor een intake met onze kinderfysiotherapeut of wil je meer informatie over het beweegprogramma Fitkids? Klik dan hier: www.tigraheerenveen.nl/beweegprogramma-fitkids

©

Meer artikelen

Nieuws | 2 maart 2023

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij fysiotherapeut en wil jij met iets nieuws beginnen, bekijk dan direct onze vacature (s)! Solliciteer en maak  deel uit van ons team van specialisten. Vacature Fysiotherapeut Ouderenzorg Vacature Fysiotherapeut aan Huis Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

Lees verder

Nieuws | 14 februari 2023

Cursus Balans & Stabiliteit

TIGRA Heerenveen biedt opnieuw de bekende cursus balans en stabiliteitstraining aan gegeven door Chris Groothoff. Een cursus met een visie die in verschillende domeinen van de fysiotherapie zijn toepassing vindt. 𝔼𝕣 𝕫𝕚𝕛𝕟 𝟜𝟛 𝕡𝕦𝕟𝕥𝕖𝕟 𝕥𝕠𝕖𝕘𝕖𝕜𝕖𝕟𝕕 𝕕𝕠𝕠𝕣 𝕕𝕖 𝕒𝕔𝕔𝕣𝕖𝕕𝕚𝕥𝕒𝕥𝕚𝕖𝕔𝕠𝕞𝕞𝕚𝕤𝕤𝕚𝕖 𝕧𝕒𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕂𝕨𝕒𝕝𝕚𝕥𝕖𝕚𝕥𝕤𝕙𝕦𝕚𝕤 𝔽𝕪𝕤𝕚𝕠𝕥𝕙𝕖𝕣𝕒𝕡𝕚𝕖. 4- daagse cursus balans en stabiliteitstraining Heerenveen: woensdag 26 april, 17 mei, 31 mei […]

Lees verder

Nieuws | 1 februari 2023

Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie) voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken