Fitkids

Sporten is leuk en het is natuurlijk goed voor kinderen. Maar als je kind ziek is of een beperking heeft, is sporten niet zomaar vanzelfsprekend. Daarom is er het beweegprogramma Fitkids!

Wat is Fitkids?
Fitkids is sporten voor kinderen met een chronische ziekte, een beperking of een langdurige aandoening. Bij Fitkids kunnen kinderen fitnessen, sporten, bewegen en lekker bezig zijn. Er is altijd een kinderfysiotherapeut bij Fitkids aanwezig die de kinderen begeleidt en die voor iedereen een apart trainingsprogramma uitstippelt.

Voor wie is Fitkids?
Fitkids is bedoeld voor kinderen van 6 tot 18 jaar met chronische ziekte, beperking of langdurige aandoening. Voor de jongere kinderen van 4-7 jaar is er een speciaal programma Mini Fitkids.

Intake en programma
Fitkids start altijd na een verwijzing van een arts of specialist. Na de verwijzing neemt de kinderfysiotherapeut een intake af. De intake bestaat uit meerder testen op het gebied van motoriek, kracht en conditie. Het Fitkids programma duurt maximaal een jaar. Het doel is doorstromen naar een reguliere sport. Fitkids is iedere woensdag- en vrijdagmiddag.

Afspraak maken?
Wil je een afspraak maken voor een intake met onze kinderfysiotherapeut of wil je meer informatie over het beweegprogramma Fitkids? Klik dan hier: www.tigraheerenveen.nl/beweegprogramma-fitkids

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken