Fysiotherapie nodig in 2022?

Denk jij volgend jaar fysiotherapie nodig te hebben?
Informeer dan vroegtijdig naar de verschillende zorgpolissen van de zorgverzekeraars. Overstappen kan tot 1 januari.
Dat fysiotherapie toegevoegde waarde heeft bij een heel scala aan lichamelijke klachten, dat is inmiddels wel bekend, maar de meeste kosten voor fysiotherapie worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Hiervoor heb je een aanvullende verzekering nodig.
Maar waar moet je op letten bij het afsluiten van een geschikte (aanvullende) polis? Er is zoveel keuze. 🤷🤷‍♀️🤷‍♂️
Ga voor tips en adviezen naar www.defysiotherapeut.com. Daar vind je veel informatie over fysiotherapie en verzekeren. Daarnaast kan je zelf ook nog een polis vergelijking doen op: www.zorgverzekeringwijzer.nl
©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken