Graag stellen wij 2 nieuwe teamleden aan je voor!


Arjan Siebers
Begin 2021 heeft Arjan zijn diploma behaald van de opleiding Fysiotherapie aan de Hanzehogeschool Groningen. Voordat hij deze studie is gaan volgen heeft hij in Heerenveen het CIOS afgerond. Omdat hij zich graag wilde verdiepen op het gebied van bewegen en het menselijke lichaam, leek fysiotherapie een logisch vervolg.
Arjan is al jaren werkzaam als fitness- en personal trainer, met name in het fitnesscentrum van Sportstad Heerenveen.
In zijn vrije tijd is sport een belangrijk onderdeel als hobby en ontspanning. Hij deed 18 jaar lang aan voetbal⚽ en is de laatste jaren ook privé veel te vinden in de sportschool.


Fabian Nikkels
Deze manueel therapeut is geboren in 1988 en opgegroeid in Haarlem en hier is hij jarenlang werkzaam geweest.
Fabian heeft de bacheloropleiding Fysiotherapie gevolgd in Amsterdam en vervolgens de Master Manuele Therapie in Rotterdam. Inmiddels woont Fabian sinds een paar jaar in Sneek met zijn gezin, dat net is uitgebreid met een tweede dochter.  Sinds dat ze de randstad hebben verlaten is Fabian werkzaam geweest in Sneek als teamleider voor het orthopedische team fysiotherapeuten. Daarnaast was hij medeverantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagement.🔝
Zijn affiniteit ligt voornamelijk bij complexe rugpijn, nekpijn, schouderpijn, hoofdpijn en duizeligheidsklachten.

Namens Team TIGRA Fysiotherapie, van harte welkom mannen!

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken