Han Bleeker met pensioen

Han Bleeker

Han Bleeker gaat na 40 jaar als therapeut te hebben gewerkt bij TIGRA Heerenveen een punt zetten achter zijn mooie carrière. Na zijn pensioengerechtigde leeftijd is hij nog 5 jaren doorgegaan en gaat nu toch echt, op 70-jarige leeftijd, met pensioen!

Han is in 1980 begonnen, is mede eigenaar geweest en heeft in de loop der jaren ontzettend veel kennis opgedaan en was op het gebied van manuele therapie uniek.

Niet alleen wij, maar ook veel cliënten zullen Han zijn persoonlijkheid en het kundige behandelen missen.

We wensen Han veel plezier en geluk toe met zijn welverdiende pensioen.

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken