Heb je last van duizeligheid?

BPPD fysiotherapie

Heb je last van duizeligheid, met name wanneer je je hoofd beweegt? Bijvoorbeeld bij het omdraaien in je bed, overeind komen vanuit lig, voorover bukken, omkijken of omhoog kijken. Dan is de kans groot dat je een vorm van draaiduizeligheid hebt, dit noemen we ook wel BPPD (Benigne Paroxysmale Positie Duizeligheid).

Heb je ook duizeligheidsklachten en wil je meer informatie of een afspraak maken? Klik dan hier: www.tigraheerenveen.nl/fysiotherapie/fysiotherapeutische-diensten/bppd-draaiduizeligheid

©

Meer artikelen

Nieuws | 16 oktober 2020

Opgelet: De kleedkamers en douches zijn gesloten op onze locatie Roerdomplaan

Opgelet!   De kleedkamers en douches zijn vanaf vandaag gesloten op onze locatie aan de Roerdomplaan. Daarom vragen we u om in sportkleding naar onze locatie te komen. Neem zelf een handdoek + bidon mee en douche na het sporten thuis.   De kluisjes kunnen wel gebruikt worden en staan aan de buitenkant van de […]

Lees verder

Nieuws | 6 oktober 2020

De ventilatiesystemen op alle locaties voldoen aan de COVID-19 eisen

De ventilatiesystemen op alle locaties voldoen aan de COVID-19 eisen en de richtlijnen van het RIVM. Er is voldoende ventilatie en er wordt genoeg verse lucht aangevoerd.

Lees verder

Nieuws | 5 oktober 2020

Op alle locaties van TIGRA Heerenveen dragen onze fysiotherapeuten een mondmasker

Op alle locaties van TIGRA Heerenveen dragen onze fysiotherapeuten een mondmasker. We zouden het erg op prijs stellen dat u ook een mondmasker draagt. Alvast bedankt!

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken

We zijn blij dat we weer de zorg kunnen leveren zoals u die van ons gewend bent!

video

HUISREGLEMENT

NEEM CONTACT OP