Heb je op dit moment peesklachten?

Wacht dan niet te lang en laat je adviseren en behandelen door de specialisten van TIGRA Fysiotherapie Heerenveen.
Een peesblessure is helaas een veelvoorkomende klacht. Het kan onder andere ontstaan tijdens een verkeerde techniek of een inadequate opbouw bij het sporten.
Bij ons kan er indien nodig, een echo worden gemaakt om de ernst van de peesblessure in kaart te brengen. Samen met de (sport)fysiotherapeut wordt er een behandelplan opgesteld welke ondersteund wordt door wetenschappelijk onderzoek. Wij beschikken over verschillende behandelmethoden; shockwave, EPTE en dry needling, deze effectieve behandelingen zorgen meestal snel voor pijnvermindering. Tegelijkertijd zal er oefenprogramma met je worden doorgenomen waar je direct mee aan de slag kan. Dit programma zal steeds specifieker worden richting bijv. sporthervatting.

Wil je graag advies en een behandeling neem dan gerust contact op met ons secretariaat via 0513-627165.

Lees hier meer over peesklachten:
https://www.tigraheerenveen.nl/fysiotherapie/fysiotherapeutische-diensten/epte-apparaat

©

Meer artikelen

Nieuws | 9 september 2022

Samenwerking verenigingen

De vakanties zijn voorbij en het sporten weer gestart, de eerste trainingen achter de rug en alweer wedstrijden gespeeld. Het ontstaan van blessures hoort hier helaas ook bij. Op de site van het RIVM staat een mooi overzicht van feiten en cijfers over sport en bewegen. Zoals jullie inmiddels weten heeft TIGRA Fysiotherapie Heerenveen samenwerkingen […]

Lees verder

Nieuws | 24 augustus 2022

Heb je op dit moment peesklachten?

Wacht dan niet te lang en laat je adviseren en behandelen door de specialisten van TIGRA Fysiotherapie Heerenveen. Een peesblessure is helaas een veelvoorkomende klacht. Het kan onder andere ontstaan tijdens een verkeerde techniek of een inadequate opbouw bij het sporten. Bij ons kan er indien nodig, een echo worden gemaakt om de ernst van […]

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken