Heeft u een knie- of achillespeesklacht?

Een knie- of een achillespeesklacht is een veelvoorkomende klacht bij springsporten, zoals turnen.??‍♂️ De sportfysiotherapeut van TIGRA Heerenveen maakt naast het fysieke onderzoek ook gebruik van bewegingsanalyses en sprongtesten om de aard van de klacht vast te stellen. De sprongblessures kunnen bijvoorbeeld ontstaan doordat de knie naar binnen zakt en/of de romp inzakt tijdens de sprong. Een test die de sportfysiotherapeut hiervoor gebruikt is de ‘Single Leg Drop Vertical Jump’. Bij deze test moet de sporter een sprong maken, waarbij de sportfysiotherapeut de sprong (op evt. 2D video) beoordeelt. Wil jij ook weten waardoor jouw blessure is ontstaan en wil je gericht werken aan je herstel? Neem dan contact op met een van de sportfysiotherapeuten (Annemarie, Gea of Wilco) van TIGRA Heerenveen.

➡️ Lees meer en/of maak een afspraak:
https://www.tigraheerenveen.nl/fysiotherapie/sportfysiotherapie/

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken