Heeft uw kind problemen met bewegen?

Bij sommige kinderen is er sprake van een afwijkende of vertraagde motorische ontwikkeling. Dit kan het gevolg zijn van een gebrek aan motorische ervaring of problemen met de zintuigen, het zenuwstelsel, de botten of de spieren. Ook kunnen kinderen tijdens het spelen of sporten geblesseerd of overbelast raken.

Inge en Manon van TIGRA Heerenveen zijn gespecialiseerde kinderfysiotherapeuten en helpen kinderen (t/m 18 jaar) op het gebied van motorische ontwikkeling en sportblessures.

Tijdens de behandeling wordt er gekeken naar de motorische mogelijkheden en het niveau van uw kind. Hiervoor zijn er een aantal testen nodig. Aan de hand van de resultaten gaan de kinderfysiotherapeuten op een speelse manier aan de slag.

In onze praktijk te Heerenveen gebruiken we kindgericht materiaal in een kindvriendelijke omgeving. Heeft u niet de mogelijkheid om naar ons te komen? Dan kan de behandeling eventueel ook thuis plaatsvinden (bij kinderen onder de 3 jaar komt de fysiotherapeut sowieso bij u thuis).

Maak direct een afspraak of lees meer over kinderfysiotherapie:
www.tigraheerenveen.nl/fysiotherapie/kinderfysiotherapie

©

Meer artikelen

Nieuws | 2 maart 2023

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij fysiotherapeut en wil jij met iets nieuws beginnen, bekijk dan direct onze vacature (s)! Solliciteer en maak  deel uit van ons team van specialisten. Vacature Fysiotherapeut Ouderenzorg Vacature Fysiotherapeut aan Huis Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

Lees verder

Nieuws | 14 februari 2023

Cursus Balans & Stabiliteit

TIGRA Heerenveen biedt opnieuw de bekende cursus balans en stabiliteitstraining aan gegeven door Chris Groothoff. Een cursus met een visie die in verschillende domeinen van de fysiotherapie zijn toepassing vindt. 𝔼𝕣 𝕫𝕚𝕛𝕟 𝟜𝟛 𝕡𝕦𝕟𝕥𝕖𝕟 𝕥𝕠𝕖𝕘𝕖𝕜𝕖𝕟𝕕 𝕕𝕠𝕠𝕣 𝕕𝕖 𝕒𝕔𝕔𝕣𝕖𝕕𝕚𝕥𝕒𝕥𝕚𝕖𝕔𝕠𝕞𝕞𝕚𝕤𝕤𝕚𝕖 𝕧𝕒𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕂𝕨𝕒𝕝𝕚𝕥𝕖𝕚𝕥𝕤𝕙𝕦𝕚𝕤 𝔽𝕪𝕤𝕚𝕠𝕥𝕙𝕖𝕣𝕒𝕡𝕚𝕖. 4- daagse cursus balans en stabiliteitstraining Heerenveen: woensdag 26 april, 17 mei, 31 mei […]

Lees verder

Nieuws | 1 februari 2023

Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie) voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken