Heeft uw kind problemen met bewegen?

Bij sommige kinderen is er sprake van een afwijkende of vertraagde motorische ontwikkeling. Dit kan het gevolg zijn van een gebrek aan motorische ervaring of problemen met de zintuigen, het zenuwstelsel, de botten of de spieren. Ook kunnen kinderen tijdens het spelen of sporten geblesseerd of overbelast raken.

Inge en Manon van TIGRA Heerenveen zijn gespecialiseerde kinderfysiotherapeuten en helpen kinderen (t/m 18 jaar) op het gebied van motorische ontwikkeling en sportblessures.

Tijdens de behandeling wordt er gekeken naar de motorische mogelijkheden en het niveau van uw kind. Hiervoor zijn er een aantal testen nodig. Aan de hand van de resultaten gaan de kinderfysiotherapeuten op een speelse manier aan de slag.

In onze praktijk te Heerenveen gebruiken we kindgericht materiaal in een kindvriendelijke omgeving. Heeft u niet de mogelijkheid om naar ons te komen? Dan kan de behandeling eventueel ook thuis plaatsvinden (bij kinderen onder de 3 jaar komt de fysiotherapeut sowieso bij u thuis).

Maak direct een afspraak of lees meer over kinderfysiotherapie:
www.tigraheerenveen.nl/fysiotherapie/kinderfysiotherapie

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken