Kennis is macht, kennis delen is kracht!

We durfden het weer aan… onze periodieke meeting op afstand, maar toch zo verbonden.
Bij de kennismarkt gaan we dieper in op de vele disciplines binnen TIGRA Heerenveen. Met als doel één sterk team neer te zetten. Door collega’s te laten spreken over hun specialisatie leren we steeds meer en kunnen we als Fysiotherapie praktijk steeds meer!
Gisteren hebben we de vele lies klachten laten uitlichten door Roald.
En spraken Mirjam en Sylvia over de Reducept.
Els nam ons mee voor een stukje verbondenheid.
Zij liet telkens 2 medewerkers elkaar 1,5 minuut in de ogen kijken zonder iets te zeggen. Dit zorgde naderhand voor leuke gespreksonderwerpen. Wat zie je als je dieper kijkt, samenwerken samen sterker!
Het geheel is afgesloten met een hapje en een drankje.
©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken