Kies voor leefstijladvies!

Leefstijladvies TIGRA

Tijdens corona periode zijn we minder gaan sporten en meer gaan eten…… hoe kun je dit tij keren?
Kies voor leefstijladvies! Miranda kan je begeleiding op het gebied van een gezonde(re) leefstijl; bewuste keuzes maken en balans vinden tussen gezond en genieten.

Hierbij een aantal tips:

  • Neem de tijd; de kilo’s zijn er niet in een week bijgekomen. Je zult dus de tijd moeten nemen om gezondere gewoontes weer aan te leren.
  • Meer bewegen; je hoeft niet morgen meteen elke dag 5 kilometer hard te lopen. Begin klein; heb je een belafspraak? Ga dan meteen een rondje wandelen. Een halfuurtje wandel/vergader je zo weg!
  • Iets minder eten; ontzeg jezelf niets, maar neem bepaalde dingen met mate. Denk dus na over de keuzes die je maakt!
  • Plannen. Denk en plan vooruit; als je van tevoren bedenkt wat je, wanneer, gaat eten is de kans kleiner dat je verleid wordt door iets wat je ziet. Ook betekent plannen dat je voorkomt dat je enorme honger hebt, want veel honger betekent extra veel zin in zoet, veel en vet eten.
©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken