Kinderfysiotherapie in de zomervakantie

In de zomervakantie wordt minder gesport en geschreven, waardoor het kan zijn dat kinderen die hier al moeite mee hebben nog verder stagneren of zelfs achteruit gaan. Het kan heel zinvol zijn om juist in de vakantie door te gaan of te starten met kinderfysiotherapie.

Onze kinderfysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het verbeteren van onder andere schrijfvaardigheden, balvaardigheden en andere motorische problematiek. Daarnaast hebben zij ruime kennis op het gebied van groei en ontwikkeling, wat de behandeling van bijvoorbeeld sportklachten ten goede komt.

Voorkomen van overbelastingklachten na de zomer, als de sport weer volledig start, is ook erg waardevol.

Ook in de zomervakantie staan onze kinderfysiotherapeuten voor jullie klaar!
Bij vragen kan er contact worden opgenomen met TIGRA Heerenveen.

?Zie ook het overzicht van percentage kinderen met motorische problemen ingedeeld per leeftijd en provincie.

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken