Maak kennis met Nicole!

We mogen weer een nieuwe collega verwelkomen. Maak kennis met Nicole!

Nicole Duarte Pais – Kuperus, geboren in 1992 en woonachtig in Sneek. Van 2012 tot 2016 heeft ze de opleiding fysiotherapie gevolgd aan de Hanzehogeschool Groningen. Daarna is Nicole gelijk doorgegaan met de Master Manuele Therapie aan het SOMT. Naast haar studie heeft ze veel spreekuren gedaan bij diverse sportverenigingen.

Haar gedeeltelijk buitenlandse achternaam heeft ze te danken aan haar partner, die is namelijk Portugees. Samen hebben zij een zoontje.

Naast het werk en haar gezin is Nicole graag sportief. Momenteel doet ze aan crossfit, maar in het verleden deed ze veel aan acrobatische gymnastiek (combinatie gym, turnen en dans).

Namens het team van TIGRA Heerenveen, van harte welkom Nicole!

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken