Maatregelen Corona virus

Maatregelen Corona virus TIGRA Heerenveen Fysiotherapie:

Gezien de verscherpte maatregelen en richtlijn van het RIVM om het Corona virus verder aan te pakken wil TIGRA Heerenveen op een verantwoorde wijze zorg blijven verlenen?.

Voor de praktijk en voor u als patiënt betekent dit het volgende:

✅ De locaties De Roerdomplaan, ‘t Hege stik en Sportstad Fitness (1e verdieping) zijn gewoon open.
? De locatie Sportgeneeskunde op de begane grond in Sportstad is gesloten. Mocht u binnenkort een afspraak bij een van onze collega’s in Sportgeneeskunde hebben neem dan contact op met het secretariaat via 0513-627165 om de afspraak op een andere locatie te plannen.
✅ Patiënten en collega’s welke niet fit zijn en/of symptomen van het corona virus hebben vragen wij om tijdig af te melden en thuis te blijven. Better safe than sorry?.
✅ De medische fitness, knieschool en beweegprogramma’s worden altijd al individueel of in kleine groepen gegeven en zijn geen reden tot annulering.
✅ Patiënten die van ons aan huis ?fysiotherapie krijgen, krijgen dit nog steeds, mits de patiënt en de fysiotherapeut beide niet verkouden zijn of griep verschijnselen vertonen.
✅ Wij schudden geen handen, onze handen worden na ieder contact grondig gewassen en er wordt extra aandacht besteed aan de desinfectie van gebruikte materialen, deurkrukken, stoelen etc.

Heeft u vragen schroom dan niet en neem contact op met ons via 0513-627165.

TIGRA Heerenveen Fysiotherapie

©

Meer artikelen

Nieuws | 2 maart 2023

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij fysiotherapeut en wil jij met iets nieuws beginnen, bekijk dan direct onze vacature (s)! Solliciteer en maak  deel uit van ons team van specialisten. Vacature Fysiotherapeut Ouderenzorg Vacature Fysiotherapeut aan Huis Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

Lees verder

Nieuws | 14 februari 2023

Cursus Balans & Stabiliteit

TIGRA Heerenveen biedt opnieuw de bekende cursus balans en stabiliteitstraining aan gegeven door Chris Groothoff. Een cursus met een visie die in verschillende domeinen van de fysiotherapie zijn toepassing vindt. 𝔼𝕣 𝕫𝕚𝕛𝕟 𝟜𝟛 𝕡𝕦𝕟𝕥𝕖𝕟 𝕥𝕠𝕖𝕘𝕖𝕜𝕖𝕟𝕕 𝕕𝕠𝕠𝕣 𝕕𝕖 𝕒𝕔𝕔𝕣𝕖𝕕𝕚𝕥𝕒𝕥𝕚𝕖𝕔𝕠𝕞𝕞𝕚𝕤𝕤𝕚𝕖 𝕧𝕒𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕂𝕨𝕒𝕝𝕚𝕥𝕖𝕚𝕥𝕤𝕙𝕦𝕚𝕤 𝔽𝕪𝕤𝕚𝕠𝕥𝕙𝕖𝕣𝕒𝕡𝕚𝕖. 4- daagse cursus balans en stabiliteitstraining Heerenveen: woensdag 26 april, 17 mei, 31 mei […]

Lees verder

Nieuws | 1 februari 2023

Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie) voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken