Maatregelen Corona virus

Maatregelen Corona virus TIGRA Heerenveen Fysiotherapie:

Gezien de verscherpte maatregelen en richtlijn van het RIVM om het Corona virus verder aan te pakken wil TIGRA Heerenveen op een verantwoorde wijze zorg blijven verlenen?.

Voor de praktijk en voor u als patiënt betekent dit het volgende:

✅ De locaties De Roerdomplaan, ‘t Hege stik en Sportstad Fitness (1e verdieping) zijn gewoon open.
? De locatie Sportgeneeskunde op de begane grond in Sportstad is gesloten. Mocht u binnenkort een afspraak bij een van onze collega’s in Sportgeneeskunde hebben neem dan contact op met het secretariaat via 0513-627165 om de afspraak op een andere locatie te plannen.
✅ Patiënten en collega’s welke niet fit zijn en/of symptomen van het corona virus hebben vragen wij om tijdig af te melden en thuis te blijven. Better safe than sorry?.
✅ De medische fitness, knieschool en beweegprogramma’s worden altijd al individueel of in kleine groepen gegeven en zijn geen reden tot annulering.
✅ Patiënten die van ons aan huis ?fysiotherapie krijgen, krijgen dit nog steeds, mits de patiënt en de fysiotherapeut beide niet verkouden zijn of griep verschijnselen vertonen.
✅ Wij schudden geen handen, onze handen worden na ieder contact grondig gewassen en er wordt extra aandacht besteed aan de desinfectie van gebruikte materialen, deurkrukken, stoelen etc.

Heeft u vragen schroom dan niet en neem contact op met ons via 0513-627165.

TIGRA Heerenveen Fysiotherapie

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken