Mededeling TIGRA Heerenveen 24-3-2020

Tigra-roerdomplaan

Met pijn in ons hart zijn wij genoodzaakt om onze face-to-face behandelingen voorlopig op te schorten.

We blijven open voor een enkeling die op verwijzing van de huisarts komt. Dit zijn degenen die een duidelijke achteruitgang van functioneren zouden krijgen als ze niet behandeld zouden worden. Bij deze behandelingen zullen we strenge hygiëne maatregelen nemen en beschermingsmiddelen dragen.

We realiseren ons de vervelende consequenties, maar vanuit de overheid en het KNGF is een duidelijk beleid uitgestippeld tot in ieder geval 6 april.

Voor iedereen die zorg nodig heeft zijn en blijven wij bereikbaar!

We zijn trots op hoe ons team pro-actief met deze situatie omgaat en zoveel mogelijk zorg levert op afstand. We danken u voor het begrip en hopen u zo spoedig mogelijk weer terug te mogen zien op de praktijk.

Mocht u in de tussentijd onze zorg op afstand nodig hebben, dan kunt u ons bereiken via onderstaande kanalen.

Namens het hele team van TIGRA Heerenveen,

Jaap, Bart, Leo en Gerard

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken