Mededeling TIGRA Heerenveen 24-3-2020

Tigra-roerdomplaan

Met pijn in ons hart zijn wij genoodzaakt om onze face-to-face behandelingen voorlopig op te schorten.

We blijven open voor een enkeling die op verwijzing van de huisarts komt. Dit zijn degenen die een duidelijke achteruitgang van functioneren zouden krijgen als ze niet behandeld zouden worden. Bij deze behandelingen zullen we strenge hygiëne maatregelen nemen en beschermingsmiddelen dragen.

We realiseren ons de vervelende consequenties, maar vanuit de overheid en het KNGF is een duidelijk beleid uitgestippeld tot in ieder geval 6 april.

Voor iedereen die zorg nodig heeft zijn en blijven wij bereikbaar!

We zijn trots op hoe ons team pro-actief met deze situatie omgaat en zoveel mogelijk zorg levert op afstand. We danken u voor het begrip en hopen u zo spoedig mogelijk weer terug te mogen zien op de praktijk.

Mocht u in de tussentijd onze zorg op afstand nodig hebben, dan kunt u ons bereiken via onderstaande kanalen.

Namens het hele team van TIGRA Heerenveen,

Jaap, Bart, Leo en Gerard

©

Meer artikelen

Nieuws | 2 maart 2023

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij fysiotherapeut en wil jij met iets nieuws beginnen, bekijk dan direct onze vacature (s)! Solliciteer en maak  deel uit van ons team van specialisten. Vacature Fysiotherapeut Ouderenzorg Vacature Fysiotherapeut aan Huis Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

Lees verder

Nieuws | 14 februari 2023

Cursus Balans & Stabiliteit

TIGRA Heerenveen biedt opnieuw de bekende cursus balans en stabiliteitstraining aan gegeven door Chris Groothoff. Een cursus met een visie die in verschillende domeinen van de fysiotherapie zijn toepassing vindt. 𝔼𝕣 𝕫𝕚𝕛𝕟 𝟜𝟛 𝕡𝕦𝕟𝕥𝕖𝕟 𝕥𝕠𝕖𝕘𝕖𝕜𝕖𝕟𝕕 𝕕𝕠𝕠𝕣 𝕕𝕖 𝕒𝕔𝕔𝕣𝕖𝕕𝕚𝕥𝕒𝕥𝕚𝕖𝕔𝕠𝕞𝕞𝕚𝕤𝕤𝕚𝕖 𝕧𝕒𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕂𝕨𝕒𝕝𝕚𝕥𝕖𝕚𝕥𝕤𝕙𝕦𝕚𝕤 𝔽𝕪𝕤𝕚𝕠𝕥𝕙𝕖𝕣𝕒𝕡𝕚𝕖. 4- daagse cursus balans en stabiliteitstraining Heerenveen: woensdag 26 april, 17 mei, 31 mei […]

Lees verder

Nieuws | 1 februari 2023

Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie) voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken