Mooi in beeld – Leeuwarder Courant

Mooi in beeld @ de Leeuwarder Courant!
Helaas greep KV Heerenveen in deze spannende derby tegen Drachten net naast de winst.

TIGRA is al een lange tijd de trotse sponsor van korfbalvereniging Heerenveen.
Wij helpen de korfballers van Heerenveen voornamelijk met het voorkomen en behandelen van sportblessures zoals enkel-, schouder- en knieklachten.
Maar wij richten ons niet alleen op het herstel van de blessure, maar trainen we ook bepaalde lichaamsdelen die nog wel belastbaar zijn. De sportfysiotherapeut van TIGRA traint in dit geval korfbal specifiek en functioneel, zodat de korfballers van Heerenveen snel terugkomen op het (oude) niveau.

Heb je ook last van een sportblessure?
Klik hier voor meer informatie en maak een afspraak!

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken