Nieuw teamlid, Famke!

Even voorstellen:
Famke Schuurman is in Heerenveen geboren in 1996 en in januari 2021 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool te Groningen en nu mag ze eindelijk aan het werk!

TIGRA was al bekend terrein voor Famke, want vroeger heeft ze op hoog niveau geschaatst bij de Friese baanselectie. In deze periode is de interesse voor de fysiotherapie gewekt, ze kwam regelmatig op de praktijk. Sport is altijd een groot onderdeel van het gezin geweest waarin ze opgroeide. Andere sporten zijn haar daarom ook niet vreemd.
Famke is in haar vrije tijd graag buiten lekker bezig in en rondom het water, maar ze is ook regelmatig in de sportschool te vinden.

Famke, van harte welkom bij TIGRA Heerenveen!

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken