Nieuwe collega Sieta!

Sieta

Even voorstellen; Dit is Sieta, onze nieuwe collega!
Sieta Anema, is 24 jaar en woonachtig in Groningen. In 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut en per februari 2020 nieuw in ons team als algemeen fysiotherapeut. Sieta haar interesses liggen in de chronische- en ouderenzorg.
Naast haar werk is ze actief op het voetbalveld. Haar roots liggen in Gorredijk maar de middelbare school heeft ze in Heerenveen gevolgd.
In die tijd was ze schaatster bij het Gewest Fryslan. De Friese taal is voor haar dan ook niet vreemd.

Welkom in ons team Sieta!

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken