Nieuwtje…

Met veel plezier delen wij met jullie dat we met ingang van 1 januari 2022 de werkzaamheden binnen de kinderfysiotherapie hebben uitgebreid naar het speciaal- en speciaal basis onderwijs (SO en SBO) in Drachten. Hierbij zijn we een mooie samenwerking aangegaan met onze collega’s van Fitaal Drachten.
Manon zal haar werkzaamheden uitbreiden en gaat invulling geven aan de 𝕜𝕚𝕟𝕕𝕖𝕣𝕗𝕪𝕤𝕚𝕠𝕥𝕙𝕖𝕣𝕒𝕡𝕚𝕖 op SO Kentalis, De Skelp. Manon zal hier op dinsdag en woensdag aanwezig zijn.
Frédérique Overweg zal naast haar werkzaamheden bij Fitaal Drachten op maandag en vrijdagochtend werken op het SBO It Heechhôf.
Zowel Manon als Frédérique kijken er enorm naar uit om de kinderen op beide scholen te behandelen met hulpvragen die ondersteunend zijn aan de schoolse vaardigheden. 🧍‍♀️🧍🧍‍♂️
Wij zijn erg 𝕓𝕝𝕚𝕛 met deze nieuwe samenwerking en wensen Manon en Frédérique veel plezier op De Skelp Drachten en SBO It Heechhôf!
©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 4 mei 2022

Reanimatiecursus en AED-training voor onze medewerkers

In Nederland zijn er jaarlijks 8.000 reanimaties buiten het ziekenhuis. Om de overlevingskans bij een hartstilstand te vergroten zijn al onze medewerkers bezig met een reanimatiecursus en AED-training zodat we beter weten hoe we in noodsituaties moeten handelen!

Lees verder

Nieuws | 15 april 2022

Openingstijden feestdagen

De volgende dagen is de praktijk gesloten: Tweede Paasdag 18 april Koningsdag 27 april Hemelvaartsdag 26 mei Tweede Pinksterdag 6 juni Overige dagen zijn wij geopend volgens reguliere openingstijden. Afspraak maken/annuleren of een overige vraag? Stuur ons alvast een bericht via de mail of middels WhatsApp; 06-86899422

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken