Omdenken – structuur houden – stress. Zomaar wat sleutelwoorden die we allemaal herkennen in deze tijd.

Tigra Cluster Arbeid

Juist nu wordt een beroep gedaan op onze energie en veerkracht.

Omdenken – structuur houden – stress. Zomaar wat sleutelwoorden die we allemaal herkennen in deze tijd. Stress is goed! Ja, je leest het goed. Neem de tijd om deze inspirerende tekst te lezen vanuit de mindset training die wij bij TIGRA inzetten als interventie.

  • In tijden van stress heeft een ieder zo zijn manier om te ontspannen –

Thuiswerken vergt omdenken – structuur
Een vaste werkplek thuis helpt om te schakelen, al is het van soort stoel. Voor het instellen van de werkplek thuis wil ik je attenderen op deze training: (gratis) e-learning Slimmer thuiswerken!

Plan in je nieuwe dagritme ruimte voor buitenlucht ( Je hersenen hebben het nodig!), beweging (doe klusjes tussendoor rondom je huis in je pauzes) en ontspanning (Zet het nieuws uit en muziek aan of volg een 1 minuut ademhalingsoefening).

Wat kan wel? Focus op datgene waar je wel invloed op hebt. Besef dat we veerkrachtig zijn!

Tijdens een Preventief Medisch Onderzoek doen we met name onderzoek naar het item Werkvermogen: de mate van mentale en fysieke fitheid in relatie tot werk. Maar vrijwel ieders Werkvermogen staat enorm onder druk! Met dit artikel geven we je houvast.

Mentale Veerkracht – Juist nu wordt er een beroep gedaan op onze energie en veerkracht. Als vervolg op de mentale component van Werkvermogen wil ik je laten weten dat we jullie medewerkers hierin kunnen ondersteunen. We kunnen ons voorstellen dat er veel medewerkers stress en onrust ervaren. Wij hebben de expertise in huis om praktisch toepasbaar, inspirerend en ondersteunend in een online omgeving de medewerkers persoonlijk te begeleiden.

Fysieke fitheid – Spelen er vraagstukken die raakvlak hebben met werkrelevante blessures en fysieke belastbaarheid? Wellicht is een e-consult met onze bedrijfsfysiotherapeut voldoende om de medewerker de juiste tips te geven om inzetbaar te blijven.

Wij van TIGRA Heerenveen helpen graag om jou en jullie medewerkers fit en vitaal te houden om optimaal zorg te kunnen blijven bieden voor hen die dat op dit moment zo nodig hebben.

Voel je vrij om te bellen (0513 – 627 165) of te mailen (heerenveen@tigra.nl) daar waar je hulp nodig bent.

©

Meer artikelen

Nieuws | 29 juni 2020

De gevolgen van kanker aanpakken

De strijd tegen kanker is vaak niet makkelijk. Naast de mentale gevolgen, gebeurt er lichamelijk ook veel met je. Na een operatie kunnen verkleefde littekens, fibrose en lymfoedeem ontstaan. Daarnaast kunnen de daarop volgende behandelingen veel bijwerkingen geven, zoals vermoeidheid, gewrichtsklachten, neuropathieën en een verminderde conditie. ONDERSTEUNING Een gespecialiseerd fysiotherapeut van TIGRA Heerenveen kan je […]

Lees verder

Nieuws | 15 juni 2020

Bekkenfysiotherapie bij TIGRA Heerenveen

Bekkenfysiotherapie is een erkend specialisme binnen de fysiotherapie. Een bekkenfysiotherapeut heeft na de opleiding fysiotherapie een 3-jarige Master of Science opleiding tot bekkenfysiotherapeut afgerond. Een bekkenfysiotherapeut behandelt zowel mannen, vrouwen als kinderen met problemen in de lage rug, buik, bekken en bekkenbodem. De bekkenbodemspieren liggen onder in het bekken en hebben als functie: Steun geven […]

Lees verder

Nieuws | 12 juni 2020

Heeft u een knie- of achillespeesklacht?

Een knie- of een achillespeesklacht is een veelvoorkomende klacht bij springsporten, zoals turnen.🤸🏼‍♂️ De sportfysiotherapeut van TIGRA Heerenveen maakt naast het fysieke onderzoek ook gebruik van bewegingsanalyses en sprongtesten om de aard van de klacht vast te stellen. De sprongblessures kunnen bijvoorbeeld ontstaan doordat de knie naar binnen zakt en/of de romp inzakt tijdens de […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken

We zijn blij dat we weer de zorg kunnen leveren zoals u die van ons gewend bent!

video

HUISREGLEMENT

NEEM CONTACT OP