Omdenken – structuur houden – stress. Zomaar wat sleutelwoorden die we allemaal herkennen in deze tijd.

Tigra Cluster Arbeid

Juist nu wordt een beroep gedaan op onze energie en veerkracht.

Omdenken – structuur houden – stress. Zomaar wat sleutelwoorden die we allemaal herkennen in deze tijd. Stress is goed! Ja, je leest het goed. Neem de tijd om deze inspirerende tekst te lezen vanuit de mindset training die wij bij TIGRA inzetten als interventie.

  • In tijden van stress heeft een ieder zo zijn manier om te ontspannen –

Thuiswerken vergt omdenken – structuur
Een vaste werkplek thuis helpt om te schakelen, al is het van soort stoel. Voor het instellen van de werkplek thuis wil ik je attenderen op deze training: (gratis) e-learning Slimmer thuiswerken!

Plan in je nieuwe dagritme ruimte voor buitenlucht ( Je hersenen hebben het nodig!), beweging (doe klusjes tussendoor rondom je huis in je pauzes) en ontspanning (Zet het nieuws uit en muziek aan of volg een 1 minuut ademhalingsoefening).

Wat kan wel? Focus op datgene waar je wel invloed op hebt. Besef dat we veerkrachtig zijn!

Tijdens een Preventief Medisch Onderzoek doen we met name onderzoek naar het item Werkvermogen: de mate van mentale en fysieke fitheid in relatie tot werk. Maar vrijwel ieders Werkvermogen staat enorm onder druk! Met dit artikel geven we je houvast.

Mentale Veerkracht – Juist nu wordt er een beroep gedaan op onze energie en veerkracht. Als vervolg op de mentale component van Werkvermogen wil ik je laten weten dat we jullie medewerkers hierin kunnen ondersteunen. We kunnen ons voorstellen dat er veel medewerkers stress en onrust ervaren. Wij hebben de expertise in huis om praktisch toepasbaar, inspirerend en ondersteunend in een online omgeving de medewerkers persoonlijk te begeleiden.

Fysieke fitheid – Spelen er vraagstukken die raakvlak hebben met werkrelevante blessures en fysieke belastbaarheid? Wellicht is een e-consult met onze bedrijfsfysiotherapeut voldoende om de medewerker de juiste tips te geven om inzetbaar te blijven.

Wij van TIGRA Heerenveen helpen graag om jou en jullie medewerkers fit en vitaal te houden om optimaal zorg te kunnen blijven bieden voor hen die dat op dit moment zo nodig hebben.

Voel je vrij om te bellen (0513 – 627 165) of te mailen (heerenveen@tigra.nl) daar waar je hulp nodig bent.

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken