Ook zo’n moeite met plassen uitstellen in de winter?

Herkent u dat? Nu het koud is buiten, heeft u opeens moeite de aandrang voor urine goed te kunnen beheersen. U weet overal onderweg waar de toiletten zijn, bij thuiskomst leidt de weg linea recta naar het toilet, of u gaat helemaal die lange wandeling niet meer maken.

Daar is iets aan te doen. De bekkenfysiotherapeuten van TIGRA Fysiotherapie hebben tips & trucs en oefeningen om de aandrang beter onder controle te houden. Niet alleen door het trainen van de bekkenbodemspieren maar juist ook door controle over de ademhaling en het gebruik van het ‘rempedaal’ in uw hoofd.
Laat uw leven niet meer leiden door de blaas, keer het tij en zorg dat u weer de baas over de blaas wordt.

Goed om te weten:
Ook ten tijde van Corona zijn we met inachtneming van alle regels gewoon open.

Mirjam, Lisette en Sandra
– Bekkenfysiotherapeuten TIGRA Heerenveen

Lees meer over goed plassen en ontlasten:
www.tigraheerenveen.nl/goed-plassen-en-ontlasten

©

Meer artikelen

Nieuws | 2 maart 2021

Opruiming, eigenaar gezocht!

Al een tijdje logeren deze schoenen bij ons op de Roerdomplaan. Herkent u er een paar? Kom dan gerust langs om ze op te halen!

Lees verder

Nieuws | 1 maart 2021

Trainingsprogramma: Week 11

Trainingsprogramma: WEEK 11 Thema: Total Body II Door de sluiting van de medische fitness (t/m 15 maart) zullen Jeroen, Mariëlle en Dewi van TIGRA Heerenveen elke week een trainingsprogramma + instructievideo plaatsen op onze website en op social media. Juist in deze periode is het belangrijk om fit te blijven! Jeroen laat in onderstaande video […]

Lees verder

Nieuws | 22 februari 2021

Trainingsprogramma: Week 10

Trainingsprogramma: WEEK 10 Thema: Algemene fitheid Door de sluiting van de medische fitness (t/m 2 maart) zullen Jeroen, Mariëlle en Dewi van TIGRA Heerenveen elke week een trainingsprogramma + instructievideo plaatsen op onze website en op social media. Juist in deze periode is het belangrijk om fit te blijven! Jeroen laat in onderstaande video de […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken

We zijn blij dat we de zorg kunnen leveren zoals u die van ons gewend bent!

video

HUISREGLEMENT

NEEM CONTACT OP