Ook zo’n moeite met plassen uitstellen in de winter?

Herkent u dat? Nu het koud is buiten, heeft u opeens moeite de aandrang voor urine goed te kunnen beheersen. U weet overal onderweg waar de toiletten zijn, bij thuiskomst leidt de weg linea recta naar het toilet, of u gaat helemaal die lange wandeling niet meer maken.

Daar is iets aan te doen. De bekkenfysiotherapeuten van TIGRA Fysiotherapie hebben tips & trucs en oefeningen om de aandrang beter onder controle te houden. Niet alleen door het trainen van de bekkenbodemspieren maar juist ook door controle over de ademhaling en het gebruik van het ‘rempedaal’ in uw hoofd.
Laat uw leven niet meer leiden door de blaas, keer het tij en zorg dat u weer de baas over de blaas wordt.

Goed om te weten:
Ook ten tijde van Corona zijn we met inachtneming van alle regels gewoon open.

Mirjam, Lisette en Sandra
– Bekkenfysiotherapeuten TIGRA Heerenveen

Lees meer over goed plassen en ontlasten:
www.tigraheerenveen.nl/goed-plassen-en-ontlasten

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken