Paulien Verhaar over haar revalidatie na corona

Paulien Verhaar (schaatster) is sinds eind 2020 bezig met het herstellen van langdurige coronaklachten, ook wel long covid genoemd.

“Elke keer dat ik weer ging inspannen was het nog te veel en krijg ik een terugval (verhoging, hoofdpijn, extreme vermoeidheid). Op een gegeven moment was boodschappen doen al te veel. Heel moeilijk is het om de goede balans te vinden, maar samen met de fysio en de sportarts gaat dat steeds beter en kan ik sinds een paar weken gelukkig eindelijk zeggen dat het een beetje vooruitgaat met mijn gezondheid!”

Lees het hele verhaal >>

Foto: Neeke Smit

©

Meer artikelen

Nieuws | 17 juni 2021

Het verhaal van Eva bij de Kinderfysiotherapeut

Eva is een meisje van 10 jaar en zit in groep 7 van het basisonderwijs. Ze komt met haar moeder naar de kinderfysiotherapeut. De jeugdarts van de jeugdgezondheidszorg heeft haar doorverwezen naar de kinderfysiotherapeut om de motoriek te beoordelen. Ook ligt er een vraag om sportadvies. Lees hieronder het hele verhaal van Eva bij de […]

Lees verder

Nieuws | 14 juni 2021

Trainingskamp TeamNL was een succes!

Het trainingskamp met TeamNL Shorttrack in Font Romeu was een succes! Wel bijzonder om hier weer met het team te zijn. #LaraVanRuijven #TIGRAHeerenveen #TeamNL #topsportbegeleiding Foto’s: Dennis Kruiswijk

Lees verder

Nieuws | 28 mei 2021

Aankomende periode gaat Gea met zwangerschapsverlof

Onze lieve collega Ge A de Jong gaat nu lekker genieten van haar welverdiende zwangerschapsverlof. Gea, rust lekker uit en geniet van al het moois wat er komen gaat! Rond oktober zien we je graag weer terug in onze praktijk.

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken