Persbericht TIGRA Fysiotherapie

Tigra-hegestik

TIGRA Fysiotherapie

TIGRA Fysiotherapie blijft open voor behandeling van mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. De planning is drastisch naar beneden gebracht, er vindt spreiding plaats over de verschillende locaties en er wordt alleen maar in een één op één setting behandeld. Ook gelden er strenge eisen aan de fysieke gesteldheid en de hygiëne. Leo Wijnsma, een van de praktijkeigenaren in Heerenveen, geeft aan: “We volgen hiermee juist de richtlijnen die onze beroepsvereniging aangeeft.”

“Onze beroepsvereniging geeft aan dat we als fysiotherapeuten juist een belangrijke ondersteuning bieden als primair aanspreekpunt voor houdings- en bewegingsapparaat gerelateerde zorg, zodat huisartsen en ziekenhuizen niet nog meer belast worden.”

Met de strikte hygiëne- en omgangsrichtlijnen van het RIVM kunnen we ondersteunende zorg verlenen om de huisartsenzorg en acute zorg te verlichten.” De persconferentie van premier Rutte afgelopen maandagavond heeft deze overtuiging alleen maar gesterkt. “Als we willen streven naar een scenario waarbij we een gecontroleerde groepsimmuniteit willen creëren, is het van belang dat we deze, voor veel medemensen noodzakelijke zorg, blijven geven.”

Voorwaarde voor het blijven leveren van deze zorg is dat zowel de patiënt als de zorgverlener vrij is van klachten zoals beschreven door het RIVM. Daarnaast gelden er strenge richtlijnen op de persoonlijke hygiëne en schoonmaak van de ruimtes. Bij TIGRA Fysiotherapie in Heerenveen zijn om die reden inmiddels 5 medewerkers met lichte verkoudheidsklachten op non-actief gesteld.

Praktijkeigenaar Jaap de Haan geeft aan: “We nemen hierin geen enkele risico. Patiënten zijn bij ons in goede handen en kunnen de zorg krijgen die ze nodig hebben.”

Met deze openstelling handelt TIGRA Fysiotherapie in lijn met de adviezen van het KNGF, het genootschap van fysiotherapeuten. Die geven aan dat het blijven aanbieden van zorg belangrijk is, om zo huisartsen en ziekenhuizen te blijven ontlasten.

Voor meer informatie of vragen rondom dit bericht kunt u contact opnemen met:
TIGRA Fysiotherapie
Leo Wijnsma    l.wijnsma@tigraheerenveen.nl
Telefoon: 0513 627165 of 06 54920480

©

Meer artikelen

Nieuws | 2 maart 2023

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij fysiotherapeut en wil jij met iets nieuws beginnen, bekijk dan direct onze vacature (s)! Solliciteer en maak  deel uit van ons team van specialisten. Vacature Fysiotherapeut Ouderenzorg Vacature Fysiotherapeut aan Huis Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

Lees verder

Nieuws | 14 februari 2023

Cursus Balans & Stabiliteit

TIGRA Heerenveen biedt opnieuw de bekende cursus balans en stabiliteitstraining aan gegeven door Chris Groothoff. Een cursus met een visie die in verschillende domeinen van de fysiotherapie zijn toepassing vindt. 𝔼𝕣 𝕫𝕚𝕛𝕟 𝟜𝟛 𝕡𝕦𝕟𝕥𝕖𝕟 𝕥𝕠𝕖𝕘𝕖𝕜𝕖𝕟𝕕 𝕕𝕠𝕠𝕣 𝕕𝕖 𝕒𝕔𝕔𝕣𝕖𝕕𝕚𝕥𝕒𝕥𝕚𝕖𝕔𝕠𝕞𝕞𝕚𝕤𝕤𝕚𝕖 𝕧𝕒𝕟 𝕙𝕖𝕥 𝕂𝕨𝕒𝕝𝕚𝕥𝕖𝕚𝕥𝕤𝕙𝕦𝕚𝕤 𝔽𝕪𝕤𝕚𝕠𝕥𝕙𝕖𝕣𝕒𝕡𝕚𝕖. 4- daagse cursus balans en stabiliteitstraining Heerenveen: woensdag 26 april, 17 mei, 31 mei […]

Lees verder

Nieuws | 1 februari 2023

Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie) voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken