Samenwerking Basketbalvereniging Dyna ’75

Gerard Broekema, fysiotherapeut bij TIGRA Fysiotherapie Heerenveen en Basketbal Vereniging Dyna’75 kijken beide terug op een prettige en professionele samenwerking.

Binnen de samenwerking biedt TIGRA Fysiotherapie de service aan de leden voor een snelle instroom voor behandeling en advies, het geven van clinics en oefenprogramma’s, en worden trainers en begeleiders van de club voorgelicht over blessurepreventie en aanvullende training.

In navolging van bovenstaande samenwerking willen we deze met trots uitbreiden met het Basketball Instroom Talenten Centrum, ITC Basketball. Het ITC Basketball richt zich vooral op de basketball talenten uit Friesland maar ook vanuit de Noord Oost polder zijn er al talenten die zich aansluiten bij het ITC. Waar een ieder ambitieus is in zowel de sport als het onderwijs. Wat precies past binnen de filosofie van TIGRA Heerenveen.

Bij TIGRA Fysiotherapie kunt u terecht voor nagenoeg al uw klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Vrijwel alle specialisaties en verbijzonderingen op het gebied van (sport)fysiotherapie zijn vertegenwoordigd en daarmee onderscheidt het bedrijf zich in expertise en samenwerking waardoor vrijwel altijd een passende behandeling te vinden is.

Loop niet onnodig lang door met uw klacht, twijfel niet langer en neem daarom contact op met TIGRA Heerenveen voor een afspraak met Gerard Broekema via 0513 – 627 165 of maak direct een afspraak.

©

Meer artikelen

Nieuws | 11 december 2017

TIGRA Fysiotherapie Heerenveen op nieuw als PLUS gecertificeerd!

Maandag 11 december is er in onze praktijk een gecombineerde visitatie en effectiviteitsaudit uitgevoerd door een extern auditbureau. Na een uitgebreide toetsing van beleid, interne werkprotocollen en dossiervorming zijn we wederom voor twee jaar gecertificeerd als PLUS praktijk. Een pluim voor alle medewerkers van TIGRA Fysiotherapie die in de dagelijkse werkzaamheden niet alleen garant staan […]

Lees verder

Nieuws | 12 oktober 2017

Je slaapgedrag meten met SlaapID sensor

Voor we in slaap vallen rollen we ons in onze favoriete slaaphouding. Maar wist je dat je favoriete slaaphouding misschien wel voor fysieke klachten zorgt? Van de Nederlandse bevolking slaapt 40% ’s nachts in een belastende houding. Om te ondervinden of de slaaphouding belastend is en fysieke klachten veroorzaakt kunnen we nu in samenwerking met SlaapFysio het slaapgedrag […]

Lees verder

Nieuws | 6 oktober 2017

5 tips om rugpijn te voorkomen!

Rugpijn is een veel voorkomende klacht, we geven je daarom 5 tips om rugpijn te voorkomen. Houdt de rugpijn langer aan? Loop er niet te lang mee door, met de juiste behandeling helpen we je van je klachten af!

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken