Samenwerking Basketbalvereniging Dyna ’75

Gerard Broekema, fysiotherapeut bij TIGRA Fysiotherapie Heerenveen en Basketbal Vereniging Dyna’75 kijken beide terug op een prettige en professionele samenwerking.

Binnen de samenwerking biedt TIGRA Fysiotherapie de service aan de leden voor een snelle instroom voor behandeling en advies, het geven van clinics en oefenprogramma’s, en worden trainers en begeleiders van de club voorgelicht over blessurepreventie en aanvullende training.

In navolging van bovenstaande samenwerking willen we deze met trots uitbreiden met het Basketball Instroom Talenten Centrum, ITC Basketball. Het ITC Basketball richt zich vooral op de basketball talenten uit Friesland maar ook vanuit de Noord Oost polder zijn er al talenten die zich aansluiten bij het ITC. Waar een ieder ambitieus is in zowel de sport als het onderwijs. Wat precies past binnen de filosofie van TIGRA Heerenveen.

Bij TIGRA Fysiotherapie kunt u terecht voor nagenoeg al uw klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Vrijwel alle specialisaties en verbijzonderingen op het gebied van (sport)fysiotherapie zijn vertegenwoordigd en daarmee onderscheidt het bedrijf zich in expertise en samenwerking waardoor vrijwel altijd een passende behandeling te vinden is.

Loop niet onnodig lang door met uw klacht, twijfel niet langer en neem daarom contact op met TIGRA Heerenveen voor een afspraak met Gerard Broekema via 0513 – 627 165 of maak direct een afspraak.

©

Meer artikelen

Nieuws | 26 januari 2023

Seniorenwalk

ℕ𝕚𝕖𝕦𝕨 𝕓𝕚𝕛 𝕋𝕀𝔾ℝ𝔸 ℍ𝕖𝕖𝕣𝕖𝕟𝕧𝕖𝕖𝕟 Voor de i̲e̲t̲s̲ wat oudere medemens… Ben jij graag actief en vind je het leuk om heerlijk in de buitenlucht te zijn? Maar doe je dit te weinig omdat er in je eentje niet zoveel aan is? Bij ons kan je nu in groepsverband gaan wandelen. Bewegen is gezond en maakt […]

Lees verder

Nieuws | 20 januari 2023

Trots zijn wij met een cliënt zoals jij!

Jullie waarderen ons met een 9,1, bekijk snel het filmpje en lees de leuke reviews! Applausje voor ons team van specialisten en het secretariaat!

Lees verder

Nieuws | 22 december 2022

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij fysiotherapeut en wil jij met iets nieuws beginnen, bekijk dan direct onze vacature (s)! Solliciteer en maak volgend jaar deel uit van ons team van specialisten. Vacature Fysiotherapeut Ouderenzorg Vacature Fysiotherapeut aan Huis Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken