Samenwerking Basketbalvereniging Dyna ’75

Gerard Broekema, fysiotherapeut bij TIGRA Fysiotherapie Heerenveen en Basketbal Vereniging Dyna’75 kijken beide terug op een prettige en professionele samenwerking.

Binnen de samenwerking biedt TIGRA Fysiotherapie de service aan de leden voor een snelle instroom voor behandeling en advies, het geven van clinics en oefenprogramma’s, en worden trainers en begeleiders van de club voorgelicht over blessurepreventie en aanvullende training.

In navolging van bovenstaande samenwerking willen we deze met trots uitbreiden met het Basketball Instroom Talenten Centrum, ITC Basketball. Het ITC Basketball richt zich vooral op de basketball talenten uit Friesland maar ook vanuit de Noord Oost polder zijn er al talenten die zich aansluiten bij het ITC. Waar een ieder ambitieus is in zowel de sport als het onderwijs. Wat precies past binnen de filosofie van TIGRA Heerenveen.

Bij TIGRA Fysiotherapie kunt u terecht voor nagenoeg al uw klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Vrijwel alle specialisaties en verbijzonderingen op het gebied van (sport)fysiotherapie zijn vertegenwoordigd en daarmee onderscheidt het bedrijf zich in expertise en samenwerking waardoor vrijwel altijd een passende behandeling te vinden is.

Loop niet onnodig lang door met uw klacht, twijfel niet langer en neem daarom contact op met TIGRA Heerenveen voor een afspraak met Gerard Broekema via 0513 – 627 165 of maak direct een afspraak.

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken