TIGRA Heerenveen Fysiotherapie en FGN bundelen krachten

fgn tigra

Sterker door samenwerking: TIGRA Heerenveen Fysiotherapie en FGN bundelen krachten.

Met trots kunnen wij jullie mededelen dat we regio-partner zijn geworden van Fysiogroep Nederland. Het is een bijzonder moment voor ons, voor Friesland en voor Noord-Nederland. Wij zijn namelijk de eerste praktijk in het Noorden welke deze stap maakt! Met deze stap denken wij hét verschil te maken, voorop te blijven lopen en in te spelen op de veranderingen in de paramedische sector. Samen met FGN willen we hoogwaardige praktijken binden in Friesland en door samenwerking sterker te worden.

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken