TIGRA verzorgt fysiotherapie bij musicals Joop van de Ende

Vanaf aanstaande donderdagmiddag zal onze collega Bernard Manje starten met het werken voor de nieuwe musical “Moeder ik wil bij de revue.” Sinds ruim 3 jaar werkt Bernard ook als manueel therapeut voor Joop van den Ende Theaterproducties / Stage Entertainment. Hij is daar mede verantwoordelijk voor de behandeling van de cast, musici en de (technische crew) met een vijftal therapeuten.

Momenteel is hij werkzaam voor War Horse en donderdag start hij dus ook als manueel therapeut bij  “Moeder ik wil bij de revue”  met onder andere Simone Kleinsma en Jon van Eerd. In het verleden heeft hij voor onder andere Mary Poppins, We Will Rock You, Wicked, Saturday Night Fever, Sister Act en de Jersey Boys gewerkt.

Bernard: “Kleine klachten kunnen al grote invloed hebben op de totale bewegelijkheid van een danser, acteur of muzikant. De puppeteers van War Horse moeten veel repeterende bewegingen maken om de paarden te laten bewegen. De kans op blessures is daardoor groter. Door vroegtijdige analyse van deze kleine klachten leer je ook veel over het ontstaan van blessures, waardoor we grotere blessures kunnen voorkomen. Het werken in een theater is voor de spelers topsport. Zij staan 6 keer per week op een podium en moeten voorstelling na voorstelling een hoge prestatie leveren. Voor mij is het een drukke, maar erg leuke en uitdagende afwisseling naast het werken in de praktijk. Ik ben ook regelmatig in het weekeinde aan het werk en leer zeker inspirerende mensen kennen. Soms maken we ook gebruik van het multidisciplinaire werken van TIGRA Heerenveen. Wanneer klachten complexer zijn en je de hulp nodig hebt van bijvoorbeeld een bekkenfysiotherapeut of een stabiliteitstrainer, reizen de spelers richting Heerenveen voor een onderzoek of behandeling”.

Wil je meer informatie over onze fysiotherapeuten bij jouw theaterproductie? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier of door te bellen met: 0513 – 627 165.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

©

Meer artikelen

Nieuws | 26 januari 2023

Seniorenwalk

ℕ𝕚𝕖𝕦𝕨 𝕓𝕚𝕛 𝕋𝕀𝔾ℝ𝔸 ℍ𝕖𝕖𝕣𝕖𝕟𝕧𝕖𝕖𝕟 Voor de i̲e̲t̲s̲ wat oudere medemens… Ben jij graag actief en vind je het leuk om heerlijk in de buitenlucht te zijn? Maar doe je dit te weinig omdat er in je eentje niet zoveel aan is? Bij ons kan je nu in groepsverband gaan wandelen. Bewegen is gezond en maakt […]

Lees verder

Nieuws | 20 januari 2023

Trots zijn wij met een cliënt zoals jij!

Jullie waarderen ons met een 9,1, bekijk snel het filmpje en lees de leuke reviews! Applausje voor ons team van specialisten en het secretariaat!

Lees verder

Nieuws | 22 december 2022

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij fysiotherapeut en wil jij met iets nieuws beginnen, bekijk dan direct onze vacature (s)! Solliciteer en maak volgend jaar deel uit van ons team van specialisten. Vacature Fysiotherapeut Ouderenzorg Vacature Fysiotherapeut aan Huis Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken