TIGRA verzorgt fysiotherapie bij musicals Joop van de Ende

Vanaf aanstaande donderdagmiddag zal onze collega Bernard Manje starten met het werken voor de nieuwe musical “Moeder ik wil bij de revue.” Sinds ruim 3 jaar werkt Bernard ook als manueel therapeut voor Joop van den Ende Theaterproducties / Stage Entertainment. Hij is daar mede verantwoordelijk voor de behandeling van de cast, musici en de (technische crew) met een vijftal therapeuten.

Momenteel is hij werkzaam voor War Horse en donderdag start hij dus ook als manueel therapeut bij  “Moeder ik wil bij de revue”  met onder andere Simone Kleinsma en Jon van Eerd. In het verleden heeft hij voor onder andere Mary Poppins, We Will Rock You, Wicked, Saturday Night Fever, Sister Act en de Jersey Boys gewerkt.

Bernard: “Kleine klachten kunnen al grote invloed hebben op de totale bewegelijkheid van een danser, acteur of muzikant. De puppeteers van War Horse moeten veel repeterende bewegingen maken om de paarden te laten bewegen. De kans op blessures is daardoor groter. Door vroegtijdige analyse van deze kleine klachten leer je ook veel over het ontstaan van blessures, waardoor we grotere blessures kunnen voorkomen. Het werken in een theater is voor de spelers topsport. Zij staan 6 keer per week op een podium en moeten voorstelling na voorstelling een hoge prestatie leveren. Voor mij is het een drukke, maar erg leuke en uitdagende afwisseling naast het werken in de praktijk. Ik ben ook regelmatig in het weekeinde aan het werk en leer zeker inspirerende mensen kennen. Soms maken we ook gebruik van het multidisciplinaire werken van TIGRA Heerenveen. Wanneer klachten complexer zijn en je de hulp nodig hebt van bijvoorbeeld een bekkenfysiotherapeut of een stabiliteitstrainer, reizen de spelers richting Heerenveen voor een onderzoek of behandeling”.

Wil je meer informatie over onze fysiotherapeuten bij jouw theaterproductie? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier of door te bellen met: 0513 – 627 165.

Contactformulier

©

Meer artikelen

Nieuws | 11 december 2017

TIGRA Fysiotherapie Heerenveen op nieuw als PLUS gecertificeerd!

Maandag 11 december is er in onze praktijk een gecombineerde visitatie en effectiviteitsaudit uitgevoerd door een extern auditbureau. Na een uitgebreide toetsing van beleid, interne werkprotocollen en dossiervorming zijn we wederom voor twee jaar gecertificeerd als PLUS praktijk. Een pluim voor alle medewerkers van TIGRA Fysiotherapie die in de dagelijkse werkzaamheden niet alleen garant staan […]

Lees verder

Nieuws | 12 oktober 2017

Je slaapgedrag meten met SlaapID sensor

Voor we in slaap vallen rollen we ons in onze favoriete slaaphouding. Maar wist je dat je favoriete slaaphouding misschien wel voor fysieke klachten zorgt? Van de Nederlandse bevolking slaapt 40% ’s nachts in een belastende houding. Om te ondervinden of de slaaphouding belastend is en fysieke klachten veroorzaakt kunnen we nu in samenwerking met SlaapFysio het slaapgedrag […]

Lees verder

Nieuws | 6 oktober 2017

5 tips om rugpijn te voorkomen!

Rugpijn is een veel voorkomende klacht, we geven je daarom 5 tips om rugpijn te voorkomen. Houdt de rugpijn langer aan? Loop er niet te lang mee door, met de juiste behandeling helpen we je van je klachten af!

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken