TIGRA verzorgt fysiotherapie bij musicals Joop van de Ende

Vanaf aanstaande donderdagmiddag zal onze collega Bernard Manje starten met het werken voor de nieuwe musical “Moeder ik wil bij de revue.” Sinds ruim 3 jaar werkt Bernard ook als manueel therapeut voor Joop van den Ende Theaterproducties / Stage Entertainment. Hij is daar mede verantwoordelijk voor de behandeling van de cast, musici en de (technische crew) met een vijftal therapeuten.

Momenteel is hij werkzaam voor War Horse en donderdag start hij dus ook als manueel therapeut bij  “Moeder ik wil bij de revue”  met onder andere Simone Kleinsma en Jon van Eerd. In het verleden heeft hij voor onder andere Mary Poppins, We Will Rock You, Wicked, Saturday Night Fever, Sister Act en de Jersey Boys gewerkt.

Bernard: “Kleine klachten kunnen al grote invloed hebben op de totale bewegelijkheid van een danser, acteur of muzikant. De puppeteers van War Horse moeten veel repeterende bewegingen maken om de paarden te laten bewegen. De kans op blessures is daardoor groter. Door vroegtijdige analyse van deze kleine klachten leer je ook veel over het ontstaan van blessures, waardoor we grotere blessures kunnen voorkomen. Het werken in een theater is voor de spelers topsport. Zij staan 6 keer per week op een podium en moeten voorstelling na voorstelling een hoge prestatie leveren. Voor mij is het een drukke, maar erg leuke en uitdagende afwisseling naast het werken in de praktijk. Ik ben ook regelmatig in het weekeinde aan het werk en leer zeker inspirerende mensen kennen. Soms maken we ook gebruik van het multidisciplinaire werken van TIGRA Heerenveen. Wanneer klachten complexer zijn en je de hulp nodig hebt van bijvoorbeeld een bekkenfysiotherapeut of een stabiliteitstrainer, reizen de spelers richting Heerenveen voor een onderzoek of behandeling”.

Wil je meer informatie over onze fysiotherapeuten bij jouw theaterproductie? Neem contact met ons op via het onderstaande formulier of door te bellen met: 0513 – 627 165.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken