TIGRA werkt samen met AV Heerenveen

Afgelopen week is tijdens een goed bezochte bijeenkomst het samenwerkingsverband getekend tussen TIGRA Heerenveen en AV Heerenveen.

Met deze samenwerking geven we professionele input in de medische begeleiding van AV Heerenveen, en willen we dit positief laten doorwerken naar de leden. Immers, een atleet zal gezond en blessurevrij moeten zijn om optimaal te kunnen presteren. Op dinsdag zal TIGRA beschikbaar zijn voor advies, screening van klachten en vragen op dit gebied. We hopen dat hier in grote getale gebruik van zal worden gemaakt.

Daarnaast geven we input aan de vereniging als het gaat om blessurepreventie, trainingsvormen op het gebied van core-stability en andere zaken.

We hopen op een vruchtbare en gezonde samenwerking!

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken