TIGRA werkt samen met AV Heerenveen

Afgelopen week is tijdens een goed bezochte bijeenkomst het samenwerkingsverband getekend tussen TIGRA Heerenveen en AV Heerenveen.

Met deze samenwerking geven we professionele input in de medische begeleiding van AV Heerenveen, en willen we dit positief laten doorwerken naar de leden. Immers, een atleet zal gezond en blessurevrij moeten zijn om optimaal te kunnen presteren. Op dinsdag zal TIGRA beschikbaar zijn voor advies, screening van klachten en vragen op dit gebied. We hopen dat hier in grote getale gebruik van zal worden gemaakt.

Daarnaast geven we input aan de vereniging als het gaat om blessurepreventie, trainingsvormen op het gebied van core-stability en andere zaken.

We hopen op een vruchtbare en gezonde samenwerking!

©

Meer artikelen

Nieuws | 11 december 2017

TIGRA Fysiotherapie Heerenveen op nieuw als PLUS gecertificeerd!

Maandag 11 december is er in onze praktijk een gecombineerde visitatie en effectiviteitsaudit uitgevoerd door een extern auditbureau. Na een uitgebreide toetsing van beleid, interne werkprotocollen en dossiervorming zijn we wederom voor twee jaar gecertificeerd als PLUS praktijk. Een pluim voor alle medewerkers van TIGRA Fysiotherapie die in de dagelijkse werkzaamheden niet alleen garant staan […]

Lees verder

Nieuws | 12 oktober 2017

Je slaapgedrag meten met SlaapID sensor

Voor we in slaap vallen rollen we ons in onze favoriete slaaphouding. Maar wist je dat je favoriete slaaphouding misschien wel voor fysieke klachten zorgt? Van de Nederlandse bevolking slaapt 40% ’s nachts in een belastende houding. Om te ondervinden of de slaaphouding belastend is en fysieke klachten veroorzaakt kunnen we nu in samenwerking met SlaapFysio het slaapgedrag […]

Lees verder

Nieuws | 6 oktober 2017

5 tips om rugpijn te voorkomen!

Rugpijn is een veel voorkomende klacht, we geven je daarom 5 tips om rugpijn te voorkomen. Houdt de rugpijn langer aan? Loop er niet te lang mee door, met de juiste behandeling helpen we je van je klachten af!

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken