TIGRA werkt samen met AV Heerenveen

Afgelopen week is tijdens een goed bezochte bijeenkomst het samenwerkingsverband getekend tussen TIGRA Heerenveen en AV Heerenveen.

Met deze samenwerking geven we professionele input in de medische begeleiding van AV Heerenveen, en willen we dit positief laten doorwerken naar de leden. Immers, een atleet zal gezond en blessurevrij moeten zijn om optimaal te kunnen presteren. Op dinsdag zal TIGRA beschikbaar zijn voor advies, screening van klachten en vragen op dit gebied. We hopen dat hier in grote getale gebruik van zal worden gemaakt.

Daarnaast geven we input aan de vereniging als het gaat om blessurepreventie, trainingsvormen op het gebied van core-stability en andere zaken.

We hopen op een vruchtbare en gezonde samenwerking!

©

Meer artikelen

Nieuws | 26 januari 2023

Seniorenwalk

ℕ𝕚𝕖𝕦𝕨 𝕓𝕚𝕛 𝕋𝕀𝔾ℝ𝔸 ℍ𝕖𝕖𝕣𝕖𝕟𝕧𝕖𝕖𝕟 Voor de i̲e̲t̲s̲ wat oudere medemens… Ben jij graag actief en vind je het leuk om heerlijk in de buitenlucht te zijn? Maar doe je dit te weinig omdat er in je eentje niet zoveel aan is? Bij ons kan je nu in groepsverband gaan wandelen. Bewegen is gezond en maakt […]

Lees verder

Nieuws | 20 januari 2023

Trots zijn wij met een cliënt zoals jij!

Jullie waarderen ons met een 9,1, bekijk snel het filmpje en lees de leuke reviews! Applausje voor ons team van specialisten en het secretariaat!

Lees verder

Nieuws | 22 december 2022

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij fysiotherapeut en wil jij met iets nieuws beginnen, bekijk dan direct onze vacature (s)! Solliciteer en maak volgend jaar deel uit van ons team van specialisten. Vacature Fysiotherapeut Ouderenzorg Vacature Fysiotherapeut aan Huis Vacature: Bedrijfs- of Arbeidsfysiotherapeut (of fysiotherapeut met deze ambitie)

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken