Trainingsschema’s voor thuis!

fitness

Wij vinden het belangrijk dat men in beweging blijft; zeker nu de medische fitness gesloten is. Daarom hebben wij onze klanten trainingsschema’s voor thuis gemaild. Mocht u de mail niet hebben ontvangen dan kunt u de afbeeldingen openen met de oefeningen.

Het zijn schema’s om gemakkelijk thuis uit te voeren zonder fitness materiaal. Het bevat een basisschema core stability en basisschema algehele fitheid.
Daarnaast is het ook belangrijk om te (blijven) wandelen of fietsen, maar natuurlijk op gepaste afstand van anderen.
Probeer zeker een thuistraining uit; wij horen graag wat u ervan vindt.

Heeft u de mail niet gekregen en wilt u wel graag de schema’s in de mail ontvangen? Stuur een mailtje naar: m.degraaf@tigraheerenveen.nl

Met vriendelijke groet,

Miranda de Graaf
Adviseur Arbeid en Gezondheid
Leefstijladviseur & gewichtsconsulente

©

Meer artikelen

Nieuws | 18 mei 2022

GEZOCHT… (STARTENDE) FYSIOTHERAPEUT AAN HUIS

Soms is een patiënt niet in staat om naar onze praktijk te komen. Ga jij bij ze langs? We zien jouw motivatie + cv ️graag tegemoet via g.broekema@tigraheerenveen.nl.

Lees verder

Nieuws | 16 mei 2022

Vacature: Arbeidsfysiotherapeut (io) Fysiotherapeut met affiniteit Arbeid & Gezondheid

TIGRA Heerenveen is op zoek naar een Adviseur Arbeid & Gezondheid / Arbeidsfysiotherapeut voor 24-32 uur per week. Bekijk hier de vacature.  

Lees verder

Nieuws | 15 mei 2022

BEN JIJ OF KEN JIJ EEN FYSIOTHERAPEUT CHRONISCHE PIJN

  Ben jij de fysiotherapeut die het fascinerend vindt om te ontdekken waar het in de verschillende systemen misgaat en vind je het leuk om samen met de patiënt te onderzoeken welke knelpunten er aanwezig zijn, dan hebben wij een ontzettend leuke functie voor jou. In een nauwe samenwerking met onze psychosomatisch fysiotherapeut willen we deze zorg […]

Lees verder

Meer artikelen

Direct een afspraak maken?

Afspraak maken